Nega lica

Većina ljudi ne može da zamisli jutro bez šolje kafe, a da kafa nije bez razloga jedan od najomiljenijih jutarnjih napitaka, dokazala su istraživanja koja su pokazala veliki uticaj i na samo zdravlje. Ukoliko niste znali kafa može da doprinese i vašoj lepoti, a evo i kako.

Živimo u vremenu kada se sve više pažnje posvećuje lepoti,  mladosti, a samim tim i mnogim tretmanima koji pomažu ženama da se osećaju i izgledaju sveže i koju godinu mlađe.  Jedan od tretmana koji ima jako dobar efekat kada je u pitanju podmlađivanje i osvežavanje jeste i Holivudski tretman lica kiseonikom.

Gotovo svaki kozmetički brend danas garantuje da je zasnovan na prirodnim sastojcima. Da li verujete svemu što pročitate na poleđini proizvoda? Gde kupujete prirodne proizvode? Ruska kozmetika Dr Novikov Vam pruža potpunu sigurnost, u šta uverava poverenje redovnih korisnika ovog kozmetičkog brenda. 

Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeći u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Na taj način La Roche-Posay susreće se sa zahtevima od preko 70% žena koje tvrde da imaju osetljivu kožu. *(IPSOS Health & Beauty, France, Pharmacie 2007).