Nega lica

Većina ljudi ne može da zamisli jutro bez šolje kafe, a da kafa nije bez razloga jedan od najomiljenijih jutarnjih napitaka, dokazala su istraživanja koja su pokazala veliki uticaj i na samo zdravlje. Ukoliko niste znali kafa može da doprinese i vašoj lepoti, a evo i kako.

Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeći u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Na taj način La Roche-Posay susreće se sa zahtevima od preko 70% žena koje tvrde da imaju osetljivu kožu. *(IPSOS Health & Beauty, France, Pharmacie 2007).

Za danas sam vam pripremila post o ovom tipu kože, kao i nezi iste. Ono što bih navela pre nego što počenam o preparatima, to je da morate da ,,slušate'' svoju kožu. Proizvodi koje ćete videti ukoliko budete čitale tekst dalje, vama možda neće odgovarati. Nema razloga da brinete oko toga, samo izbacite ono na šta vaša koža burno reaguje i to bi bilo sve. Gledaću da budem što preciznija, kako bih vam pomogla ukoliko ste u nedoumici šta da koristite.

Duži vremenski period, aktivni kiseonik mi je bio na wish listi. Oduševila sam se kada mi se proizvođač aktivnog kiseonika javio. Želeli su da mi ispune želju i pošalju mi sprej.  Verovatno ste do sada pročitale dosta toga o ovom fenomenalnom proizvodu. Ukoliko niste isprobale, mislim da je krajnje vreme da to i učinite.