Nega lica

Gotovo svaki kozmetički brend danas garantuje da je zasnovan na prirodnim sastojcima. Da li verujete svemu što pročitate na poleđini proizvoda? Gde kupujete prirodne proizvode? Ruska kozmetika Dr Novikov Vam pruža potpunu sigurnost, u šta uverava poverenje redovnih korisnika ovog kozmetičkog brenda. 

Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeći u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Na taj način La Roche-Posay susreće se sa zahtevima od preko 70% žena koje tvrde da imaju osetljivu kožu. *(IPSOS Health & Beauty, France, Pharmacie 2007).

Za danas sam vam pripremila post o ovom tipu kože, kao i nezi iste. Ono što bih navela pre nego što počenam o preparatima, to je da morate da ,,slušate'' svoju kožu. Proizvodi koje ćete videti ukoliko budete čitale tekst dalje, vama možda neće odgovarati. Nema razloga da brinete oko toga, samo izbacite ono na šta vaša koža burno reaguje i to bi bilo sve. Gledaću da budem što preciznija, kako bih vam pomogla ukoliko ste u nedoumici šta da koristite.

U poslednje vreme se dosta pričalo o ovoj čudotvornoj vodici za lice. Pre nego što sam se odlučila na kupovinu iste, dosta sam čitala o njoj jer, iskreno, nisam bila upoznata sa njom ranije, ali što bi se reklo nikada nije kasno da se otkrije dobar proizvod. Listajući Avon katalog, naletela sam na stranicu sa sniženjem u okviru kog je bila Ružina vodica o kojoj danas pričamo. Radi se o Naturals Skin Care liniji.

Duži vremenski period, aktivni kiseonik mi je bio na wish listi. Oduševila sam se kada mi se proizvođač aktivnog kiseonika javio. Želeli su da mi ispune želju i pošalju mi sprej.  Verovatno ste do sada pročitale dosta toga o ovom fenomenalnom proizvodu. Ukoliko niste isprobale, mislim da je krajnje vreme da to i učinite.