Odličan je osećaj kada primetim da nije puno prošlo od prethodnog posta. Ne volim da pravim veliku pauzu između dva. Trudim se da vas obaveštavam o svemu na vreme. Danas vam predstavljam jedan proizvod koji sam dobila uz par drugih od kompanije Zoja Zec.

 

Zoja Zec je kompanija koja svoje proizvode izrađuje od prirodnih sastojaka. Radi se o veganskim, 100% prirodnim proizvodima koji su namenjeni problematičnoj koži. Ukoliko nemate problematičnu kožu, većina nas muči muku sa strijama i celulitom, a bliži nam se leto. Tako da možete pronaći za sebe upravo proizvod koji se uspešno bori protiv toga, o kom ću ja pisati kroz neko vreme. Za više informacija i kupovinu, posetite sajt www.zojazec.com , gde imate sve lepo objašnjeno.  

 

 

12923230 991505387595045 2442176115794127513 n

 foto:  fb stranica: Zoja Zec

 

Da ja ne dužim ovaj post o samoj kompaniji, a predviđen je za tonik, da pređemo na ovo divno otkriće.

 

 

77a67681 1a15 4076 818a 16dca5f93c81

 

 

Sadržaj je smešten u bočici od stakla, poput onih za sirup, sa pumpicom (100ml) . Dopada mi se jer ima pumpicu, lakše je doziranje, takođe možete biti sigurne da proizvod neće cureti prilikom transporta, kada putujete.

 

 

0876ab0f 5ff1 4ba3 b1ed 16e10cdad9bb

 

Miris jeste malo neprijatan, oseća se jabukovo sirće, mada prilikom nanošenja ne brzo se izgubi. Ne ostaje dugo prisutan na koži. Ono što je meni važno, jeste da proizvod ,,radi'' ono što obećava kompanija, tako da mi miris nije toliko bitan. 

Evo i sastava: 

 

 

 

6842e0ee a659 493f 8306 f7b559ad32a2

 

 

Oduševio me sastav ovog proizvoda, pa sam jedva čekala da počenam sa korišćenjem. Nanosim ga, kao što i piše na bočici, nakon čišćenja lica tako što naprskam željenu količinu na dlan (dovoljno je 2-3x) i nanesem na celo lice. U početku sam samo na predeo koji mi je problematičan. To je brada, predeo oko nosa i čelo. Lice mi je kombinovanog tipa. Nisam primetila apsolutno nikakvu negativnu reakciju, iako ume da bukne prilikom korišćenja novih proizvoda. Čak mi je dosta umanjio crvenilo i dao mom licu svežinu. 

 

 

 

6768c674 c376 4bf5 a65a a7ba5b2f75ab

 

Bojala sam se dehidratacije. Nekako mi je delovalo prejako kada naprskam na dlan i nanesem na kožu. Mislila sam da će krenuti da se peruta koža, ali zaista toga nije bilo. 

 

Čak je lice mekano, prijatno na dodir. Nije bilo novih bubuljica, a lice mi je manje upaljeno u kritičnom području. Definitivno će se naći u favoritima. Preporučujem ga svima koji imaju problematičnu kožu. Bilo da su akne u pitanju, masna koža ili kombinovana, sa samo određenim kritičnim područjima. Mislim da će vam itekako biti od pomoći :). Ja sam sigurna da ću ga opet koristiti. 

 

Da li ste koristile neki proizvod iz Zoja Zec kompanije? Utisci?  Nadam se da vam se post dopao, ako jeste delite na svojim profilima, komentarišite.

                                
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.