Nikako ne zanemarujte ovaj korak. Piling je veoma važan kako za lice, tako i za telo. Piling lica je važan kako bi zadržale svežinu i odstranile mrtve ćelije sa površine kože. Ovo je posebno važno kod devojaka koje se svakodnevno šminkaju. Pored štetnih, spoljašnjih faktora kao što su razni zagađivači, tako i šminka može narušiti izgled i zdravlje kože. Postoji više vrsta pilinga. Veoma je važno da znate šta vašoj koži prija, u zavisnosti od tipa. Ukoliko niste sigurne, potražite savet dermatologa.

 

 

Takođe, ukoliko koristite nešto grublji proizvod, u zrnu, za piling, budite nežne prema svojoj koži kako je ne bi irititale. Dovoljno je da jagodicama prelazite lagano, kružnim pokretima preko lica i da to nikako ne traje duže od dva minuta. U zavisnosti od potrebe same kože, odnosno tipa, procenićete da li vam je neophodno dva ili tri puta nedeljno da ponovite proces. Nikako nemojte da zaboravljate na ovaj važan korak, jer će i krema lakše da prodre, dubinski, nakon odrađenog pilinga. Prednosti su velike, te imajte u vidu da je vreme da se posvetite vašoj koži kako bi održale taj zdravi sajaj, efekat blistavog tena i zdrave kože.  

 

 

Kada sam vam sve to objasnila, koliko sam mogla obzirom da nisam dermatolog, želela bih da preporučim jedan sjajan piling za lice sa kojim sigurno nećete pogrešiti jer se radi o potpuno prirodnom proizvodu. 

 

 

unnamed 3 3

 

 

Sabi Handmade piling za lice je sjajan ukoliko se bojite iritacija. Jako je nežan prema koži, izuzetno prijatan, a na sve to u potpunosti prirodan. Dobila sam ga u poslednjem, decembarskom GlamBoxu. Iskreno, prvi put isprobavam nešto od ovog brenda i zaista sam se prijatno iznenadila. Znate kako to već biva danas, mnogi brendovi koriste našu zainteresovanost za prirodne proizvode, te se svašta i nudi. Po mirisu već možete da osetite prirodu.

 

 

 

unnamed7

 

 

 

Pomalo jeziva slika Milice, ali evo želela sam da vam prikažem kako izgleda kada se nanese. Dobićete ga u prozirnoj kesici, u prahu je. Potrebno je da sami odredite količinu neophodnu da prekrije celo lice i da dodate vodu koja će sve to lepo da sjedini. Tako nanesete na lice i držite dok se ne osuši.  

 

 

 

unnamed 4 3

 

 

Sastojci: Bundevino brašno, mleko u prahu, zelena glina, ovsene pahuljice i eterična ulja. Jako je prijatnog mirisa. Mojoj koži jako prija i stvarno je predivna nakon korišćenja. Čim skinete sa lica, primetićete sjajnu kožu, mekanu pod prstima. Spremne ste za nanošenje kreme.  

Cena pakovanja od 40g je 350 din

Možete ga naručiti ovde-->klik .

 

 

 

     

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.