Relativno skoro sam vam pisala o pilingu za lice i njegovom značaju. Danas vam pišem o jednoj maskici koju sam dobila. Radi se o brendu 7th Heaven. Po prvi put sam isprobala neku od njih, imam još jednu o kojoj ću sigurno da vam pišem naredni put kada je isprobam.

 

Ova mi je savršena. Saznaćete uskoro i zbog čega. 

 

unnamed 2 5

 

Vredne pčele sakupljaju nektar sa manuka drveta na Novom Zelandu stvarajući manuka med, prirodni čistač. To je osnova, na koju mi dodajemo cvetne hranljive sasjtojke mirisnog jasmina. Za kombimovanu i masnu kožu.

 

Ovo je prvi razlog zbog kog mi u potpunosti odgovara maska. Ona je namenjena kombinovanoj koži, kao što je i moja. Druga stvar koja me oduševljava je način skidanja. Peels Off maska je u pitanju.

 

 

unnamed 3 4

 

 

Stavite je na lice, prilično je guste teksture što je razumljivo, radi se o medu. Nakon toga sačekate da odstoji 20-25 minuta. Osećate zatezanje u tolikoj meri da će sve otpasti ukoliko se nasmejete. Bukvalno :D.

 

 

unnamed 4 4

 

 

Eto kako izgleda kada se malo namrštite :D . Bukvalno se nabora i vrlo lako se odlepljuje. Kada odstoji 25 minuta, koliko sam ja sačekala, samo skinete sa lica. Verujte mi da nikad lakše nisam skinula ovakav tip maske. Obično se one ljušte, pa vam negde ostane, pa se ulepite sve...ma nee, ništa od toga. Jednim potezom skidate sve.

 

 

unnamed 5 2

 

 

I evo moje face :D . Šalim se, maska je skinuta. Jednim potezom :) . Koža je jako mekana nakon što je skinte, tako da odmah možete da stavite vašu omiljenu kremu za lice i oduševićete se izgledom kože. Meni je ostalo još za jedno korišćenje. Jedva čekam naredni put da je stavim. Sada mi je jasno zašto je toliko hvaljena.  

Fb stranica: 7th Heaven

   

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.