Ne znam koliko vas je kupilo ovu stvarčicu, ukoliko niste, evo prilike da čujete nešto o njoj. Da li je vredna kupovine ili ne. Navikle ste na moje šaljive komentare poput: ,,Jedini silikon koji posedujem.'' Mnogi su se nasmejali i drago mi je zbog toga, ali daaa, šalu na stranu, istina je.

 

17198447 231240194009120 1862947297 n

 

Na slici vidite moj omiljeni aplikator za nanošenje pudera. Pre njega sam koristila Avon slunđer . Iskreno, nisam ljubitelj bila tih sunđera, te dalje nisam istraživala, niti kupovala.

 

Ne volim ih iz razloga što mislim da je nemoguće oprati sunđer u potpunosti. Moje lice je jako osetljivo i nisam želela da ga izlažem opasnosti da reaguje negativno. Čim sam primetila ovu stvarčicu, shvatila sam da ja ovaj aplikator moram da imam. Evo zašto:

  • Lako se održava, čisti.
  • Ne upija puder,
  • Elastičan, bez opasnosti od pucanja,
  • Odlično razmazuje puder.

 

Kada je nanošenje pudera u pitanju, predlažem da stavite prvenstveno puder na lice, a razmazujete njim. Meni je bolji efekat od onog kada stavim direktno na aplikator, pa tek tada razmazujem.

 

 

17203844 231240180675788 829838632 n

 

 

Meni ja ova opcija, sam aplikator mi je daleko bolje rešenje od sunđera jer mogu da očistim u bilo kom trenutku, čak i da dezinfikujem uvek, pre nego što stavim puder, a da se brzinski osuši. Ukoliko i vas zanima ova stvarčica, obavezno pogledajte ponudu na sajtu-->ovde  

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.