Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeći u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Na taj način La Roche-Posay susreće se sa zahtevima od preko 70% žena koje tvrde da imaju osetljivu kožu. *(IPSOS Health & Beauty, France, Pharmacie 2007).

 

Danas vam pišem o proizvodu koji me je oduševio. Vrlo brzo je postao deo moje kolekcije za negu lica. Radi se o termalnoj vodi predviđenoj za osetljivu kožu. 

 

la1

 

Došla je u moje ruke baš kada mi je bila najpotrebnija. Dobila sam je na nagradnoj igri jedne od blogokoleginica. Nisam neko vreme obraćala pažnju na nju, koristila sam druge proizvode i nisam je uvela u svakodnevnu rutinu. Onda je nastao haos na mom licu u vidu dehidratacije, bubuljičica sitnijih koje svrbe i suše se nakon nekog vremena. Idealan tajming za ovaj proizvod. 

 

Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay naučno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidativna svojstva. Stroga pravila formulacije smanjuju rizik od netolerancije. Pogodno, za odrasle i bebe.

 

Stanje moje kože se poboljšalo od kada koristim ovaj proizvod. Nema ljuspica, crvenilo je daleko manje. Primetila sam da mi je koža osetno mekša i prijatna na dodir. 

 

la2

 

Koristim je kako se i preporučuje. Naprksam na lice, ostavim tako 2-3 minuta, zatim ostatak uklonim blagim pokretima tuferom. Mikrokapljice odmah prodiru u kožu za intenzivno i trenutno umirenje.

 

U početku sam osećala blagi osećaj zatezanja, koji vrlo brzo nestaje. Već nakon nekoliko korišćenja nisam osećala te simptome. Svakako, to ne smeta ukoliko proizvod odlično radi svoj posao, zar ne? :)  Klinički dokazana umirujuća i svojstva protiv nadraživanja. Garancija prvog evropskog termalnog centra isključivo posvećenog dermatologiji

 

Ovo je proizvod koji definitivno preporučujem svim devojkama koje imaju osetljivu i problematičnu kožu. Sigurno nećete primetiti nikakvu negativnu reakciju koristeći ga. Meni je zaista pomogao, došao je u pravom trenutku, testiran kada sam bila nemoćna nad svojom kožom. Prosto nisam znala kakva ću se sutradan probuditi, tako je izgledalo stanje moje kože u tom periodu. 

 

Moja bočica je od 50g, pored ove dostupne su i od 150 i 300ml. 

 

Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci?

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.