U poslednje vreme se dosta pričalo o ovoj čudotvornoj vodici za lice. Pre nego što sam se odlučila na kupovinu iste, dosta sam čitala o njoj jer, iskreno, nisam bila upoznata sa njom ranije, ali što bi se reklo nikada nije kasno da se otkrije dobar proizvod. Listajući Avon katalog, naletela sam na stranicu sa sniženjem u okviru kog je bila Ružina vodica o kojoj danas pričamo. Radi se o Naturals Skin Care liniji.

 

Na internetu možete pronaći dosta informacija o ovoj vodici, a evo nekih koje su meni bile jako zanimljive: 

  • Ružina vodica je bila omiljena kupka Julija Cezara.
  • Preporučuje se mladima u pubertetu, radi sprečavanja izbijanja akni.
  • Odlična je jer sužava pore. Namenjena je svim tipovima kože.
  • Usporava proces starenja kože jer hidrira,  samim tim sprečava pojavu bora.
  • Ne izaziva nikakve neželjene reakcije.
  • Sužava kapilare i smanjuje crvenilo prilikom iritacije.

 

avon111111

 

 

Ima još puno toga što sam pročitala, ali sam gledala da izdvojim najvažnije. Ružinu vodicu možete naći i u radnjama zdrave hrane. 
VAŽNO ---> obratite pažnju da proizvod ne sadrži aditive.
 
 
Koristeći Avon ružinu vodicu, nisam primetila nikakve negativne reakcije. Ono što je najbitnije, s obzirom da mi je lice veoma osetljivo, smanjilo se crvenilo koje u mom slučaju nastaje usled korišćenja pojedinih proizvoda. S tim sam imala par dana baš velikih problema. Izbacila sam skoro sve proizvode kako bih smanjila crvenilo. O tome nešto više u nekom  od narednih postova, ono što želim reći to je da se ne bojite da isprobate proizvod ukoliko imate bilo kakvih problema sa licem jer vam može samo pomoći.
 
 
avon211
 
Dolazi u prozirnoj flašici od 150ml. Nanosim tuferom na celo lice i koža zaista bude onako mekana i sjajna. Pore su mi manje vidljive. Miris je predivan, nežan, nikako jak. 
 
Ne znam koja je trenutna cena ovog proizvoda, ja sam u prošlom kataloškom periodu kupila za nekih 200 din, ja mislim, što je divnoo s obzirom da dobijete 150ml. Svakako, proizvod koji vredi isprobati. Sigurna sam da se nećete pokajati. Ukoliko sam vas ubedila da kupite, javljajte mi utiske, jedva čekam :) . 
 
Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci?
Nadam se da vam se post dopao, ako jeste delite na svojim profilima, komentarišite... :) 
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.