Duži vremenski period, aktivni kiseonik mi je bio na wish listi. Oduševila sam se kada mi se proizvođač aktivnog kiseonika javio. Želeli su da mi ispune želju i pošalju mi sprej.  Verovatno ste do sada pročitale dosta toga o ovom fenomenalnom proizvodu. Ukoliko niste isprobale, mislim da je krajnje vreme da to i učinite.

 

S obzirom da sam upućena u njegovo povoljno dejstvo na problematičnu kožu, sa kojom se borim od puberteta, rešila sam da mu dam šansu. Aktivni kiseonik smiruje upale i crvenilo oko bubuljica. Sprečava pojavu novih bubuljica i mitisera na koži. Možete ga naneti čak nakon istiskivanja bubuljice, kako se koža ne bi dodatno upalila.

 

akv

 

 

Prodaje se sa pumpicom za raspršivanje. Osećaj je fenomenalan nakon nanošenja. Koža bude mekana pod prstima, glatka. Miris je malo neprijatan, podseća na sirće. Proizvođači preporučuju da se nanosi pre nanošenja šminke i/ili nakon skidanja šminke. Možete naprskati na tufer ili direktno na lice i sačekati nekih 10-15 minuta kako bi delovao.

 

akv11

 

Evo zanimljivog podatka koji sam pročitala. Madona, Sindi Kraford i Nikol Kidman uspevaju da nakon 45.godine izgledaju savšeno upravo zbog kiseonika. Koriste maske na bazi kiseonika. Kiseonik deluje tako što regeneriše potkožno ćelijsko tkivo. Uspeva da redukuje bore na licu i vratu.

 

Da li ste koristile ovaj proizvod? :) Utisci? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.