Živimo u vremenu kada se sve više pažnje posvećuje lepoti,  mladosti, a samim tim i mnogim tretmanima koji pomažu ženama da se osećaju i izgledaju sveže i koju godinu mlađe.  Jedan od tretmana koji ima jako dobar efekat kada je u pitanju podmlađivanje i osvežavanje jeste i Holivudski tretman lica kiseonikom.

 

Tretmani kože kiseonikom su poslednjih godina sve više aktuelni,  naročito na zapadu.  Ovaj podatak nije iznenađujuć,  pre svega zato što se na prirodan način,  bez hemije,  postiže efekat kao kod mezoterapija iglama.  Svesni smo da živimo ubrzanim životom,  uglavnom u zagađenim sredinama  i da nam je koža željna kiseonika.  Uz pomoć ovog tretmana koža dobija potreban kiseonik i vraća joj se svežina na lak i jednostavan način, što se ne može postići tako lako nijednom drugom metodom.

 

Kiseonik džet  (Oxy džet)  kojim se vrši postupak takozvane  akva – abrazije,  iako ima možda čudan naziv, nije nimalo neprijatan postupak.  On,  zapravo,  predstavlja savršenu kombinaciju prijatne masaže lica i ubrizgavanja čistog kiseonika pod pritiskom u ćelije dermisa.  Osim toga,  ovaj vodeni pilnig služi da otvori bolji put apsorpciji preparata koji se nanose na kožu i zajedno sa kiseonikom penetruju u dublje slojeve.

 

Kiseonikom se tretira regija lica,  vrata i dekoltea.  Cilj je da se postigne sjaj i koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama koje se putem vodenog džeta ubrizgavaju u dermis zajedno sa samim kiseonikom.

 

Nesumnjivo je da ovaj tretman postiže kvalitetan efekat,  jer ga koriste najveće svetske zvezde Holivuda.  Otuda i sam naziv tretmana.  

 

Neki od efekata koji se postižu ovim tretmanom su i:

  • poboljšanje tonusa kože, teksture, elastičnosti ( piling efekat),
  • dubinsko temeljno čišćenje pora,
  • smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija,
  • smanjenje produkcije sebuma,
  • poboljšana cirkulacija,
  • podstiče regeneraciju ćelija,
  • ubacivanje hijaluronskih i vitaminskih ampula u dublje slojeve kože.

 

Za maksimalan efekat,  preporuka specijalista je da ga ponovite  6 puta.  Tretmani se obavljaju jednom nedeljno.  Prvi efekat biće vidljiv več nakon prvog tretmana.  Koža će biti osvežena,  a vi ćete izgledati kao da ste proveli vikend u spa centru ( ili se možda iznova zaljubili)..  Nakon sledećih tretmana dolazi do regeneracije i dubljih slojeva kože,  pa je samim tim i spoljni efekat znatno više primetan.

 

Drage naše dame,  ukoliko želite da vidite kako ovaj tretman izgleda u praksi,  pre nego što ga i same isprobate, možete pogledati kratak video na: 

 

 

Ukoliko odlučite da isprobate ovaj fantastični tretman,  preporuka  magazina je „ Be You “ salon. Više o njima možete saznati na sajtu Be You.

 

Sa njima ste u sigurnim rukama, a njihov moto je: „ Mi smo tu da ispunimo vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući vaše novo, slobodnije i lepše „Ja“. Be beautiful…Be free…BE YOU! “

 

Author: Danica ŽunjaninWebsite: http://goo.gl/bajPBvEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kažu da sam tvrdoglava i uporna, što je za Škorpije donekle normalno. Mislim da mi je upravo ta upornost pomogla da i preko 20 godina ostanem verna svojoj ljubavi prema pisanju.