Za sve vas, koji još niste čuli za kozmetičke preparate ruske marke Natura Siberica – čitaj dalje! Natura Siberica je ruski brand koji koristi sibirske samonikle ljekovite biljke, inače vrlo zastupljene u drevnoj ruskoj tradiciji. Dakle, pun pogodak za ljubitelje organske kozmetike.

 

Biljke koje su inače otporne na niske temperature imaju sposobnost vraćanja vitalnosti kože te usporavaju procese starenja. Također, u Sibiru, samo skupljanje biljaka obavljaju sibirska plemena a Natura Siberica sudjeluje u očuvanju njihove tradicije.

 

Kako se od puberteta borim sa masnom kožom sklonom prištića prilično sam skeptična oko većine krema i seruma koji su namijenjeni ovakvom tipu kože.

 

Uz mnogo „guglanja“ i iščitavanja tuđih recenzija odlučila sam dati priliku Natura Siberica regenerativnoj noćnoj kremi za masnu i mješovitu kožu.

 

Opis proizvoda:

Ova krema je na bazi japanske sofore te uravnotežuje i obnavlja vitalnost kože lica. Japanska sofora, koja sadrži vitamin P, umiruje kožu te potiče samu obnovu kože. Organska kadulja ima antioksidativni učinak i usporava proces starenja, dok organska melisa i ekstrakt divljeg sibirskog geranija tretira upale i umiruje iritiranu kožu.

 

Moje iskustvo:

Ovu kremu koristim šest mjeseci, i nanosim ju nekoliko puta tjedno nakon što temeljito očistim kožu. Kako je moja koža izrazito masna na T-zoni tako sam se bojala da je ova krema dodatno ne umasti što će rezultirati novim prištićima. Već nakon nekoliko korištenja osjetila sam kako se moja koža navikava na proizvod, krema je sama po sebi blaga i ne stvara osjećaj zatezanja na koži. Također, brzo se upije i zagladi kožu dajući joj mekoću ali bez masnog sjaja. Primjetila sam kako mi je koža manje suha ( unatoč zimi i buri kojoj sam bila izložena za vrijeme zimskih mjeseci ) i kako se uz njeno korištenje javlja minimalno, skoro pa nikakvo crvenilo tijekom sutrašnjeg dana.

 

naturasiberica2

 

Krema dolazi u ambalaži s pumpicom što doprinosi ravnomjernom doziranju samog proizvoda.

 

Ovu kremu bih preporučila svima koji su neodlučni ili nezadovoljni sadašnjim proizvodima za njegu problematične kože jer sama njena prirodna baza stvara ugodan osjećaj na koži i njen ujednačen izgled jutro poslije. Ja sam svoju kremu kupila u bio&bio trgovini a cijena je oko 60-ak kn za 50 ml.

 

Author: Sara MatijevićWebsite: http://goo.gl/CXKgeUEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentica, obožavam čitanje i pisanje, rođena u proljeće ali dijete ljeta, živim za sunčane dane i šetnje pored mora i mijenjam sve zimske pulovere za ljetne haljinice i vječno ljeto :)