Bioten SKIN MOISTURE linija je kompletan sistem nege lica, baziran na kliničkim ispitivanjima i poznavanju potencijala prirode sa proizvodima koji efikasno hidriraju i čiste Vašu kožu. Krema o kojoj danas čitate namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži lica.

 

 

 

Kao neko ko je zaista imao priličnih problema sa kožom, smatram da sam dobar savetnik ukoliko je Vaša koža osetljiva, sklona iritaciji usled korišćenja neodgovarajućih proizvoda koja se manifestuju kao neprijatnost, crvenilo, zatezanje, pa i pucanje kože ili osip, iako imam kombinovan tip kože. Već sam Vam pisala o stanju lica koje je nastalo usled saveta dermatologa, odnosno preporuke koje proizvode da koristim za problem koji je bio banalan. Ti proizvodi su mi izazvali katastrofu koja je stvarno bila ozbiljna i lečila se antibioticima. Bioten krema je prva koju sam probala nakon tog problema.

 

Duži vremenski period se nisam ni usudila da isprobam bilo šta jer sam se bojala da će mi se reakcija vratiti. Kada sam pročitala sastav i malo guglala o ovoj kremi, odlučila sam da joj dam šansu. Evo šta je mene privuklo i da li ,,radi'' . 

 

 

Ova lagana krema pruža Vašoj koži efikasnu dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući je mekom i nežnom, bez masnih tragova. Formula je obogaćena 100% prirodnim ekstraktom dunje, dobijenim ekološkim i pažljivim metodama proizvodnje, koji pomaže da se zadrži prirodna vlažnost kože.  

 

 

 

 

 

biotenkremadunja

 

 

 

 

 

Jako mi se dopada jer nije masna, te neće narušiti stanje moje T-zone. Više je onako vodena i brzoupijajuća je. Za sobom ne ostavlja masne tragove, a koža je izuzetno mekana i prijatna na dodir. Sjajna je kao podloga za šminku jer nije teška na licu, nemate osećaj kao da ste je naneli, sve dok ne dodirnete kožu. Neverovatno mi prija. Posledica mog problema o kom sam Vam pisala iznad je crvenilo koje se povremeno javlja. Nakon nanošenja ove kreme, lice mi je belo, bez crvenila, blistavo i mekano. Zaista sam prezadovoljna učinkom i preporučujem je svim devojkama. 

 

 

 

Formula je obogaćena 100% prirodnim ekstraktom dunje, dobijenim ekološkim i pažljivim metodama proizvodnje, koji pomaže da se zadrži prirodna vlažnost kože.

 

 

 

 

 

HYDRO NUTRIENT 24h, napredni hidratantni kompleks, kombinuje čistoću prirodnih sastojaka sa znanjem nauke, pruža trenutnu hidrataciju i produžava je do 24h, ostavljajući prijatan osećaj na Vašoj koži. Zahvaljujući hidrirajućem efektu koji traje i do 24h, savršeno hidrira i štiti Vašu kožu. 

 

 

 

 

Cena ove kreme je 500 RSD i možete je naručiti (ovde) ili kupiti u Lilly drogerijama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.