Dr Colić micelarna voda 3u1 je kreirana kao odgovor na svakodnevno pitanje dama kako da očiste kožu lica i spreče neprijatno zatezanje i crvenilo kože. Zašto baš ova micelarna voda? 

 

Pažljivo odabrane komponente pružaju vašoj koži sve što joj je potrebno. Hijaluronska kiselina je zadužena za dubinsku hidrataciju, održavanje elastičnosti i blistavosti tena. Kreatin revitalizuje metabolizam kožnih ćelija i pruža potrebnu vitalnost koži. Zeleni čaj pored antioksidativnog dejstva deluje i protiv upalnih procesa, smanjuje velike pore, čisti kožu i daje joj svež i zategnut izgled. Glicerin štiti kožu od uticaja spoljnih faktora, lice je mekano i glatko.

 

Ono proizvođač obećava je da skida šminku sa kože lica i oko očiju, uklanja nečistoće, revitalizuje, smiruje i hidrira kožu, razlaže sebum i smiruje upalne procese na koži, blagog je i prijatnog mirisa, pogodno za sve starosne dobi, kao i za sve tipove kože, bez parabena je i nije potrebno ispiranje. Kao neko ko ima jako osetljivu kožu lica, mešovitog tipa, sa manjim upalnim procesima oko nosa, radovala sam se testiranju ovog proizvoda.

micelarnadrcolić2

Posebno me oduševljava kako na brz i jednostavan način skida šminku bez trljanja očiju. Laganim pokretima skida šminku sa očiju, pa i vodootpornu. Prvo moje korišćenje pratila je blaga neprijatnost oko očiju, inače su jako osetljive. Blago me je peckalo, međutim, to se više nije ponavljalo. Skidam uspešno i vodootpornu maskaru. Ujutru se budim bez tragova ispod očiju. Jako mi se dopada osećaj mekane i hidrirane kože, a crvenilo mi se smanjuje.

 

Znam da zvuči bajkovito, i meni je. Nisam neko ko lako poveruje u ono što piše na proizvodu, ali me je Dr Colić svojim maskama koje sam ranije redovno isprobavala i ostala im verna i danas, kupio. Radi se o klinici koja nudi i brojne preglede, te mi je to dosta govorilo o samom brendu. Oduševljenje ovom micelarnom vodom je toliko da ja ne planiram da je menjam.

 

Sigurna sam da ću da nastavim sa korišćenjem sve dok se moja koža ne pobuni, u šta sumnjam. Nakon ovog proizvoda, kada koristim kao čistač lica, nanesem kremu. O kremi koju koristim iz istoimene kolekcije pišem uskoro, a takođe kombinujem i Bioten kremu o kojoj sam vam već pisala. Prezadovoljna sam. Jako prija mojoj osetljivoj koži. Preporuka svim devojkama, svim generacijama i ma koji tip kože da imate. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.