Nega tela

Essence Colour Boost lak za nokte predstavlja visoko pigmentisani lak koji boji nokte intenzivnim bojama za postizanje trendi letnjeg izgleda. 

Da li ste sigurne da nije izvodljivo promeniti boju kose u kućnim uslovima, potpuno same? Verujte da možete i uspećete. Danas o najjednostavnijem, samostalnom i najpovoljnijem farbanju u kućnoj varijanti! 

Piling tela predstavlja osnovu mnogih Spa tretmana, jer ,,budi kožu'' otvarajući pore i čineći je mekanom. Piling je, u mom slučaju, obavezan pre nanošenja anticelulit gelova. Obavezno odradim piling bar kritičnog područja, pa tek onda utrljam gel kružnim pokretima, uz pomoć masažera. Ovom prilikom predstavljam vam dva, meni omiljena. 

Ne pamtim kada sam napisala dva posta za dan, možda samo na početku kada sam jedva čekala da se brojno stanje ne blogu/stranici poveća. Vremenom shvatite da nije najvažnija cifra koju vidite (pregledi bloga) , već broj ljudi koji sa nestrpljenjem očekuje vaš post i koji su tu i kada niste u mogućnosti da pišete. 

Evo prvog posta nakon mog uspešnog menjanja dizajna. Nadam se da vam se dopada nov izgled bloga, ako želite da nešto menjate, imate predlog, pišite mi. Volela bih baš da čujem. Meni se ne čini tako loše, obzirom da sam sama radila na tome, a iskustva baš i nemam. Da ne bih dužila o ovome, prelazimo na kozmetiku. Ovom prilikom predstavljam vam liniju proizvoda koje sam dobila na konkursu za blogerke Skin Trends Phyto- Biotics Acai. Farmasi nas je nagradio paketićima, pomenula sam sve to u Unboxing postu.