Nega tela

Istina je da ima logike, parfem koji koristimo slaže se uz našu ličnost. To je onaj trenutak kada nas miris u prolazu asocira na neki trenutak, događaj ili situaciju. Nešto što nas je podsetilo na to da smo taj miris već osetili negde i nekada.

Još jedna od omiljenih nijansi ove jeseni. Već sam vam pisala o jednom ljubimcu, ukoliko ste propustile-> Catrice: Goddess Of Bronze . Do momenta kada sam probala jesenju kolekciju brenda Catrice, nisam bila ljubitelj braon boje na noktima. Uvek sam se čvrsto držala veselih boja. Međutim, kao što sam napomenula u prethodnom tekstu, boje se presijavaju naprosto i nikako ne deluju tako zatvorene i tmurne na noktima. 

Ko kaže da ne možemo sijati i tokom jeseni? Nisu sve boje zatvorene, tamne, bez imalo šljokica. Catrice nam je omogućio da naši noktići izgledaju savršeno i u ovom periodu. Oduševljena sam nijansom koju vam predstavljam. Blistajmo zajedno!

Essence Colour Boost lak za nokte predstavlja visoko pigmentisani lak koji boji nokte intenzivnim bojama za postizanje trendi letnjeg izgleda.