Ne pamtim kada sam napisala dva posta za dan, možda samo na početku kada sam jedva čekala da se brojno stanje ne blogu/stranici poveća. Vremenom shvatite da nije najvažnija cifra koju vidite (pregledi bloga) , već broj ljudi koji sa nestrpljenjem očekuje vaš post i koji su tu i kada niste u mogućnosti da pišete. 

 

Ovo je sadržaj paketa koji je stigao na moju adresu pre par dana. Obzirom da je prošlo neko vreme, osećala sam odgovornost da što pre napišem post o bar jednom proizvodu, kad već nisam stigla da napišem new in post :) . 

 

Burra me je zaista opremila svim i svačim. Nisam očekivala ovoliko proizvoda. Ovom prilikom se zahvaljujem. Po prvi put se srećem sa ovim brendom. Prvi put isprobavam njihove proizvode. O svakom ću napisati recenziju. Danas o mleku za telo :) . 

 

Mleko se nalazi u zeleno-beloj tubi od 200ml. 

 

burra2

 

- obogaćeno kokosovim uljem, kakao i ši buterom,

- podstiče obnavljanje hidrolipidnog sloja kože,

- brzo se apsorbuje, ne ostavlja mastan trag.

 

Uz proizvod, dobijate papir o dejstvu mleka za telo. Svaki sastojak je jako važan za kožu. Shea buter, kokosovo ulje i kakao buter efikasno štite i regenerišu kožu. Urea daje koži hidratantne komponente, sprečava gubitak vode na taj način što je vezuje. Arganovo ulje pruža prirodnu zaštitu od štetnog UV zračenja.  Skvalen je jedan od najzastupljenijih lipida u koži koji ima važnu funkciju hidrolipidne barijere u ljudskom organizmu. Bademovo ulje sadrži proteine, vitamine kao i esencijalne masne kiseline. Bademovo ulje čini kožu mekom i svilenkastom.  Napisala sam vam par značajnih uticaja svakog sastojka ponaosob.  Miris je predivan, bebeći. Tako nežan i prijatan. Koža miriše tokom celog dana.

 

burra34

 

Koža je tako mekana, prijatna na dodir. Ma skroz mi se dopada. Koliko god godina imale, bebeći miris nam prija :) . Mnoge sam isprobala proizvode za negu tela, mogu slobodno reći da će ovaj biti jedan od favorita. Nemam problema sa kožom. Nije mi suva ili da mi je potrebna dodatna nega. 

 

Koliko vidim po sastojcima, a i po teksturi i nezi, verujem da će odgovarati i suvoj. Što je naglašeno i na samom proizvodu. Kao što piše, ne ostavlja mastan trag. Koža vrlo brzo upije proizvod, tako da ga možete koristiti i pre polaska na posao, gde god. 

 

Ukoliko imate suvu kožu i probate ovaj proizvod, pišite mi u komentaru, baš me zanima da li ste zadovoljne. 

 

fb stranica: Burra-Personal Skin Expert

instagram: @burrakozmetika

Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci?

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.