Evo prvog posta nakon mog uspešnog menjanja dizajna. Nadam se da vam se dopada nov izgled bloga, ako želite da nešto menjate, imate predlog, pišite mi. Volela bih baš da čujem. Meni se ne čini tako loše, obzirom da sam sama radila na tome, a iskustva baš i nemam. Da ne bih dužila o ovome, prelazimo na kozmetiku. Ovom prilikom predstavljam vam liniju proizvoda koje sam dobila na konkursu za blogerke Skin Trends Phyto- Biotics Acai. Farmasi nas je nagradio paketićima, pomenula sam sve to u Unboxing postu.

 

Linija koju sam ja dobila, predviđena je za negu normalne kože. Kao što većina vas zna, moja je mešovita, pa ih nisam često koristila. Poklonila sam ih sestri, ali prenosim njene utiske. Njena koža je normalna, ja sam koristila tipa jednom nedeljno i bila oduševljena kako mi koža reaguje. Svakako, ne preporučujem da koristite proizvode koji nisu namenjeni vašem tipu kože. 

 

Pre svega da vidimo šta kaže proizvođač:

 

Ubrzava ćelijski metabolizam

 

Acai Bobice: Radost za lice!

 

 

farmasir2

 

 

Ovo fantastično egzotično voće sadrži dvostruko više antioksidanata od borovnica, što zajedno sa prirodnim KOENZIMOM Q10 značajno usporava starenje kože i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Acai sadrži VITAMINE B,C i E, ima 30 puta više antocijana od crnog vina, a bogate su i OMEGA 3,6 i 9 masnih kiselina. 

 

Gel za umivanje- osvežava kožu i savršeno uklanja nečistoće sa lica, bez isušivanja.

 

 

farmasirr1

 

 

Tonik- revitalizuje, uklanja nečistoće, osvežava i toizira kožu.

 

 

farmasitonik

 

 

Dnevna krema-pruža snažan antioksidantni efekat, hidratizuje i ubrzava regeneraciju ćelija. 

 

 

farmasikrema

 

Noćna krema- Ubrzava regeneraciju ćelija. Naneti uveče na očišćeno lice, izbagavajući područje oko očiju.

 

Krema za područje oko očiju, koju ja nisam dobila pa vam ne mogu pokazati. Ona je predviđena za sve tipove kože. Umanjuje podočnjake, bore i kesice ispod očiju. Osvežava kapke i briše znakove umora.  Proizvodi su mojoj koži, kao što sam navela gore, prijali. Toliko lep osećaj kada dodirnete kožu prstima. Mekana, bez isušivanja, bez iritacija. Miris je baš blag i prijatan. Sestra je oduševljena. Meni su kreme mastile T-zonu, dok je njoj baš odgovarala cela linija. Preporučujem devojkama sa normalnim tipom kože, nećete se pokajati. Videćete veliku promenu nakon par korišćenja. Nema ,,zatezanja'' na koje sam naviknuta kada koristim neke umivalice, ni perutanja, kao ni burne reakcije na licu.  Na sve ovo, obraćaju pažnju na samu zaštitu proizvoda od curenja tokom transporta i o tome da budete sigurne da dobijate potpuno nov proizvod. 

 

I to bi bilo to. Nadam se da vam se post dopao, ako jeste pratite me na blogu, delite post na svojim profilima, komentarišite :) . 

 

Da li ste koristile ove proizvode? Kako izgleda vaša nega lica? Koje proizvode koristite? 

 

 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.