Mnogobrojni spoljašni i unutrašnji štetni uticaji mogu da oslabe našu kožu i da naruše njenu lepotu i zdravlje. Stres, nedostatak sna, pušenje, neuravnotežena ishrana, umivanje tvrdom vodom i hormonalne promene su samo neki od brojnih činilaca koji negativno utiču na vitalnost i kvalitet naše kože. Zato kažemo kako svaka osoba mora imati snažniju kožu kako bi uspela da se bori protiv faktora koji menjaju njenu prirodnu ravnotežu i fiziologiju. 

 

Minerali su esencijalni za ravnotežu kože. U metablozimu-ulaze u sastav enzima i hormona, u strukturi-igraju ključnu ulogu u građi epidermisa i čuvaju pH ravnotežu kože. Upravo zato je jedinstvena Vichy mineralizovana voda sa velikom raznolikošću minerala idealan odgovor kao izvor snage za sve tipove kože. Dokazano, ona jača, uravnotežava i obnavlja kožu čineći je snažnijom, svaki dan.

 

 MG 1528

 

 

Rođena na području francuskih vulkana, na dubini od 4000 metara, Vichy mineralizovana termalna voda teče tokom svog hiljadugodišnjeg putovanja. 15 esencijalnih minerala čini je termalnom vodom sa velikom raznolikošću minerala. Tako obogaćena pruža trosturko delovanje za snažniju kožu: jača, uravnotežava i obnavlja kožu. Vichy mineralizovana voda zaštićena je od onečišćenja i kontrolisana nekoliko puta dnevno za postizanje najvišeg stepena tolerancije i efikasnoti. U kombinaciji sa sigurnim aktivnim sastojcima deo je svih Vichy proizvoda

Tokom svog sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Ovrenja, Vichy voda se menja i obogaćuje dragocenim mineralima pre nego što izađe na površinu čista, vitalna i  prirodno blagotvorna.

 

Aqualia Thermal- hijaluronska kiselina u Aqualia Thermal proizvodima u kombinaciji sa Vichy mineralizovanom vodom dugotrajno hidrira kožu čineći je otpornijom na štetne uticaje. Efikasna nega isušenih područja lica moguća je zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju. 

 

qa1

 

Liftactiv Supreme-Ramnoza u svim Liftactiv proizvoda zajedno sa Vichy mineralizovanom vodom prirodno deluju protiv starenja kože. Trenutno zglađuje bore i nedostatke i osvetljava ten. 

 

Idealia- Vichy mineralizovana voda u kombinaciji sa kombuhom pojačava antioksidativna i antiglikacijska svojstva, poboljšava kvalitet kože: boju, teksturu, blistavost.

 

Neovadiol- Hijaluronska kiselina, HEPES, hedione, Hydrovance i Pro-Xylane u saradnji sa mineralizovanom vodom igraju ključnu ulogu u strukturi kože pod uticajem menopauze čineći je gušćom i sa više volumena. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.