Proizvode za negu tela pod tušem sam otkrila prošle godine. Prvi koji sam isprobala bio je Eveline losion. Niveino mleko za telo, takođe za negu tela pod tušem sam dobila na poklon pre tri meseca. Proizvodi ovog tipa su odlični za ljude poput mene- obožavatelje losiona, mleka i ostalih mackalica koje slede nakon tuširanja. Kao što sam već napisala u postu o Eveline losionu, kupovinom ovakvih proizvoda dobijate dve mackalice u jednoj flašici, tubi.

 

Kada bih morala da biram između ova dva proizvoda (Eveline ili Nivea), ne znam koji bih odabrala. Ono što hoću da vam kažem to je da su po meni oba odlična. Niveino mleko miriše isto kao i krema , prilično je masne teksture ali se lako ispira. Ne ostavlja tragove.  Koristim ga tako što se istuširam prvo, koristeći gel za tuširanje, nakon toga Niveino mleko, pa ispiranje.

 

 nivea1

 

Proizvođač navodi da može doći do klizanja u kadi ili tuš kabini, pa je potrebno temeljno ukloniti proizvod iz kade/tuš kabine. Meni se nije dešavalo (hvala Bogu) :D . Ali, samo navodim, s obzirom da na proizvodu piše.

 

cd6f0cc4 b9ff 4e4e 9811 28081bd4c95b

 

Kao što sam navela, navikla sam da koristim losion za telo, stoga ovaj proizvod koristim jednom nedeljno (tada izbacujem losion za telo). Nema ograničenja koliko ga treba koristiti, tako da možete i svakoga dana.

 

Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci? 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.