Jedva sam dočekala trenutak kada ću sa vama podeliti utiske o ovoj slatkoći. Ovih dana je, kao što ste mogli da primetite na stranici na meniju ČOKOLADA :). Nećemo ovoga puta govoriti o Milki :D , već o čokoladi zbog koje ćete uživati ne misleći na kilograme. Predstavljam vam Body Buter od čokolade iz Herbateria asortimana.

 

O ovom proizvodu možete detaljno pročitati na njihovom sajtu, gde možete i kupiti, pored ovog i ostale njihove proizvode ---> klik 

 

Buter nam dolazi u tubi poput onih za ruke, od 50ml. Nije tako čvrstog stanja, kao pojedini. Više je onako vodenaste teksture, lako razmazive. Koža baš brzo upija, a sa sobom ostavlja predivan osećaj mekoće. Potpuno svilenkast. S obzirom da sadrži biljna ulja, ostavlja za sobom uljani finiš. 

 

IMG 20151121 144432

 

Ovaj buter mi je jedan od omiljenih. Definitivno ću kupiti drugo pakovanje. Vredan je kupovine. Preporučujem devojkama koje imaju suvu kožu, mada mogu i one sa normalnim tipom kože, svakako će prijati u jesenjem i zimskom periodu da povedemo računa o hidrataciji i obezbedimo koži potpun užitak.  Jedino što mi se ne dopada je količina. Meni je ovo premalo proizvoda. Cena je sasvim ok za 50ml (350 din) , ali pristala bih i na skuplje samo da ima više proizvoda u pakovanju.

 

Ja ovo trošim nenormalno, ne umem da se kontrolišem. Uskoro stižem do polovine tube a koristila sam svega pet puta do sada.  Ukoliko ga naručujete, moja preporuka je da odmah naručite dva ako želite da se obezbedite duže vreme.

Da li ste koristile ovaj proizvod ili neki od drugih proizvođača? Utisci? :) 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.