Verujete li u sve što piše na poleđini proizvoda? Koliko vremena vam je potrebno da bi se uverile u kvalitet nekog proizvoda? :) Iskreno, bila sam malo skeptična kada sam slušala o ovom proizvodu. Otkrila sam ga sasvim slučajno. Prijateljica moje mame pravi prirodne proizvode. Ne znajući da pišem blog, donela je par proizvoda na poklon mami i meni među kojima je bio i ovaj čudotovrni melem. Nešto više o ostalim proizvodima, čitaćete kad ih budem isprobala. 

 

Melem je baš onako masan zbog sastava (hladno ceđeno maslinovo ulje, pčelinji vosak, calendula officinalis, rosa damascena, achillea, millefolium, etarska ulja) .  Ima široku namenu. Delotvoran je kod ekcema, rana, akni, opekotina, posekotina, hemoroida i osipa. Preporučuje se i za dečiju osetljivu kožu.

 

melem1

 

Predivnog je mirisa, žućkaste boje. Koristim ga za lice. Imam mešovit tip kože a koristim melem koji je masnije teksture. Šta je sa T zonom? Verujte da koža to tako sve lepo upije. Kada nanesete na lice, normalno je da će biti masno baš. Ubrzo će koža sve to da upije. Najvažnije je da nanesete na VLAŽNO lice. Nikako nemojte nakon umivanja potpuno da obrišete lice, sasvim je dovoljno da malo peškirom skupite vodu sa lica, a da ostane vlažno. Nanesete na celo lice. 

 

melem2

 

Stavljam i ujutru i uveče nakon umivanja. Ujutru se probudim bez crvenila koje je prisutno uglavnom jer mi koža bude solidno upaljena. Pore su se suzile i dosta mi je čistija koža. Nisam primetila pojavu mitisera. Lice je osveženo, sjajno i mekano. Preporučujem ga svim devojkama. I za suvu može biti odličan. Ja koja imam mešovitu kožu, prezadovoljna sam rezultatima. Akne vrlo brzo postaju manje a i ožiljci manje vidiljivi. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.