U skorije vreme su ruke počele da mi se suše do te mere da je dolazilo do peckanja, perutanja. Uz sve to imala sam jako slabe nokte ( listanje i vrlo lako pucanje) . Nikad nisam mogla da postignem željenu dužinu. Kao i ruke, i nokti zahtevaju posebnu negu kako bi bili čvrsti i negovani. Ruke treba mazati nakon kućnih poslova, kao i zimi kada je koža izložena mrazu, vetru pa je sklona pucanju. 

 

Kod sebe uvek imam kremu za ruke, baš iz tog razloga koji sam navela na početku teksta. Problem koji nisam imala do pre dve godine. Imala sam utisak da svi gledaju u moje ruke tako kad ispucaju i to me je užasavalo.  Eveline kremu-serum dobila sam na isprobavanje i već nakon nekoliko korišćenja bila oduševljena rezultatima. 

 

Pre svega pakovanje predivno izgleda. Luksuzna, manja tubica od 30ml odlično staje u bilo koju torbicu. 

 

 

ev1

 

Boja kreme žuta, dosta jača nego na slici. Vrlo se lepo razmazuje, koža upije neverovatnom brzinom (pogotovo ako imate suve ruke) , ne ostavlja masan trag. A osećaj mekoće imate i nakon pranja ruku, što me još više oduševljava. Jedino što može da vam smeta jeste miris (argan i vanila) . Dosta je jak, dugotrajan. Meni cela soba zamiriše kad otvorim kremu. Meni lično ne smeta, ali pošto sa sestrom delim sobu, njoj smeta baš :D . 

Nanosim je pred spavanje, smatram da je delotvornije jer je duže na rukama nego kad bih je stavila u toku dana. Ne znam koliko možete da pročitate šta to piše na poleđini, s obzirom da su slova mutna, takva su i na tubici, ali ću napisati i ja šta nam to proizvođač kaže. 

 

Krema-serum za ruke i nokte obogaćena hijaluronskom kiselinom.

 

ev2

 

Prevazilazi 7 probelma kože ruku i noktiju:

  • intenzivno hidrira, izglađuje i vraća koži elastičnost, smanjuje grubost,
  • nokte čini jačim, omekšava zanoktice, podmlađuje.

S obzirom da koristim njihov tretman za nokte 8in1 , kojim sam oduševljena, sigurno ste čule već dosta o njemu, ne mogu baš da kažem kako ova krema utiče na nokte i da li je ona imala efekta. Od tretmana su mi nokti postali daleko jači nego ranije i kvalitetniji. Svakako, s obzirom da je isti proizvođač u pitanju, ne sumnjam u kvalitet i ove kreme. Tako da, moja preporuka je, svakako, da uz ovu kremu koristite tretman ukoliko je kupujete zbog noktiju :) . 

 

Slika je preuzeta sa interneta pošto sam ja svoj tretman potrošila pre dva dana. Čisto da vidite o kom tretmanu je reč. 

 

Da li koristite kreme za negu noktiju i ruku i koje? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.