Sve znamo koliko ume da bude dosadno, naporno i bolno uklanjanje dlačica. Zaista nekad mrzim što sam žensko, samo iz tog razloga. Pogotovo kada žurim negde, a ne trpim ni milimetar dlačica na koži. Imam utisak da se odmah primeti (imam bled ten) , nisam se još uvek sunčala .  

 

Prilikom prvog susreta sa suncem, moje noge obično budu blede, pune ranica od raznoraznih  pokušaja da se rešim ,,neprijatelja'' . Brijači me često osakate, pa izgledam kao derište, sva u ranama :D . Zato jedva čekam da sa vama podelim utiske, nadam se da ćete i vi da ubacite neki komentar kako bi se upoznale sa najboljim, najefektnijim načinom da se izborimo sa nesavladivim dlačicama. 

 

ukl1

 

Na gomilici iznad možete da primetite proizvode koji su mi omiljeni defitnitivno i koji vrlo jednostavno i brzo uklone dlačice, pritom su dosta jeftine metode, pa sam rešila da sa vama podelim utiske. O jeftinijim metodama sam naučila dok sam studirala, jer student nikad nema dovoljno novca, je l' da? DA! :D 

Što se cene tiče, zaista nisam upućena, nisam ih viđala u prodaji. Moj vam je savet ukoliko se odlučite za njih, da kontaktirate Leco kompaniju, koja će vas uputiti o detaljima. Svakako, ostajem pri onome što sam rekla u postu, definitivno zaslužuju vašu pažnju! Takođe, od istoimenog brenda možete kupiti i kremu koja se nanosi nakon depilacije. Ona smiruje crvenilo, bilo kakvu burnu reakciju nakon depiliranja. Meni dobro dođe, jer sam neki osetljiv tip. Moja koža je takva da ne trpi ,,agresivne'' proizvode, na nove proizvode reaguje burno. Sa ovim proizvodima nemam tih problema od starta :) . 

 

 

ukl2

 

Druga krema za depilaciju je Fitodepil. Nju koristim dosta dugo, nekoliko godina već. Pored kvaliteta, izuzetno je jeftina. Čini mi se da je do 200 dinara (80ml) . Koristim je samo za depilaciju ruku i zaista mi dugo traje. Ne sećam se koja je tačno cena u pitanju, ali vredi dati svakako koliko god je potrebno novca. Temeljno skida dlačice, nikakva iritacija, nikakav neugodan osećaj dok vam je na koži. A na sve to dobijete veliku uštedu. 

 

I na kraju, metoda koja obično nastupa kada žurim negde, nisam u mogućnosti da se zadržavam par sati u kupatilu :D . Omiljeni brijač ikad! Predtsvaljam vam Soleil Bic Twilight. Znate ono kada koristite brijač, a koža vam se upali, pojave se sitnije bubuljičice i to traje par sati? Sa ovim brijačem nema toga. 

 

ukl3

 

Moja koža ne trpi brijače, upali se nakon korišćenja bilo kog. Kada treba da obučem haljinicu ili šorcić, noge izgledaju kao u ratu da sam bila. Rana do rane. Tako je bivalo pre. Čim malo povučem jače, posečem se, a  reakcijama u vidu bubuljičica i crvenila da ne pričam. Sećam se da sam jedno leto celooo provela u pantalonama, helankama.  Ovaj brijač je sjajan prema koži. Obožavam ga. Nema negativnih reakcija, koža je mekana. Ne istupi se brzo, a dugo traje. U drogerijama ga možete kupiti po izuzetno povoljnoj ceni. Možete samo jedan, on je do 200 dinara ili pakovanje od četiri komada čini mi se, da jeste, slika ispod.  Poslednji put sam kupila samo jedan, pa se ne sećam. Na sve to je u mojoj omiljenoj boji, sa prelepom drškicom, skroz girly. Ne deluje tako opasno, zar ne? 

 

I za sam kraj, nešto što sam skoro primetila na internetu. Radi se o kremi za izbeljivanje dlačica. To me toliko vuče da isprobam i prvom prilikom ću. Bićete obaveštene. Deluje mi odlično za devojke koje imaju nešto jači koren, tamniju dlaku, a svetliji ten. Divno, zar ne? 

 

 

ukl4

 

Eto, ukoliko budete u prilici i isprobate ovaj proizvod, pišite :) . Da li ste koristile ove proizvode, ili koristite? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.