Da li ste sigurne da nije izvodljivo promeniti boju kose u kućnim uslovima, potpuno same? Verujte da možete i uspećete. Danas o najjednostavnijem, samostalnom i najpovoljnijem farbanju u kućnoj varijanti! 

 

Verujem da ste na tren pomislile da se radi o farbanju kanom. Da, imala sam iskustva i sa tim, ali ovoga puta nije reč o tome. Nemam ništa protiv, meni je i ta varijanta u potpunosti odgovarala. 

 

Duži vremenski period sam se mučila sa promenom boje jer sam bila crvenokosa, tačnije trula višnja. Možete pogledati jedan od tekstova u tom periodu i uopšte neke moje preporuke ukoliko se odlučite da budete crvenokose. 

 

IMG 20170921 145702 min 

 

Počnimo od toga šta kaže proizvođač: 

 

Popart Color šampon 720 - lešnik plava je svetla plava boja sa odsjajem toplih tonova, za osobe koje žele svetlu kosu, ali ne i izgled "plavuše".

 

Popart kolor šampon je prvi kolor šampon koji trajno boji kosu i odlično pokriva sede vlasi. Rezultat je primene najnovije tehnologije koja je u sebi spojila blagost klasičnih kolor šampona i efikasnost bojenja trajnih boja.
Nežna krema za bojenje je obogaćena kamilicom i ricinusovim uljem, a sve nijanse su prilagođene tipovima kose našeg podneblja tako da se dobije najbolji rezultat bojenja.

 

Napomena: Proizvod je promenio ambalažu i sada se nalazi u drugačijem pakovanju.

 

Kupila sam ga dok je još bio u ovakvom pakovanju, ne znam kako izgleda trenutno. Ova fotografija se nalazi i na sajtu Lilly drogerije, ali je napomenuto da je promenjeno pakovanje. 

 

IMG 20170921 134028 

 

Moje prvo farbanje bilo je onom led plavom bojom, takođe brenda Still. Po preporuci drugarice uzela sam ovaj kolor šampon, jer mi je rekla da nije kao klasični koji se ispiraju, već boja traje. Jako mi se dopada ova nijansa i uspeva da prekrije taman izrastak, sjedini boju sa ostatkom kose. Sama sam farbala izrastak i polovinu kose, tačnije krajeve, gde se crvena boja još malo presijava. Središnji deo je u potpunosti poprimio ovu lešnik plavu. U ponudi su razne boje, tako da obavezno pogledajte. Uspela sam bez problema da se sama ofarbam, kao da sam bila kod frizera. Inače moj prvi put da se farbam kod kuće sama, svaki prethodni je to činila sestra.

 

Nisam primetila da mi je kosu isušila boja, a u potpunosti prekrije. Sigurna sam da ću je opet uzeti, zdravije mi je od bilo koje farbe. Sastav je odličan, tako da ne morate da brinete o oštećenju kose. Still mi je u poslednje vreme postao nezamenljiv. Primećujem da mi se ušunjao među proizvode za negu kose. Koristim njihovu masku sa keratinom i zaista je fantastičan brend. Od mene sve pohvale! :) 

 

Kako vi negujete farbanu kosu? Koje boje koristite i koji brend? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.