Ko kaže da ne možemo sijati i tokom jeseni? Nisu sve boje zatvorene, tamne, bez imalo šljokica. Catrice nam je omogućio da naši noktići izgledaju savršeno i u ovom periodu. Oduševljena sam nijansom koju vam predstavljam. Blistajmo zajedno!

 

Ne tako davno isprobala sam crveni Catrice lak. Od onih sam devojaka koje se uvek vrate crvenoj boji. Tačno znam da ću nakon ove opet mazati crveni lak. Obožavam. To mi je najženstvenija boja ikad. Jedini lak koji potrošim do kraja, a da se ne sasuši, spekne, kako god kažete. Što se tiče Catrice brenda, zaista sam oduševljana lakovima. Pre svega činjenica da je jedan sloj laka dovoljan za boju koju vidite na bočici. Nema potrebe da mažete po drugi put. Druga stvar je što se održi dosta dugo na noktima i treća i meni jako važna, četkica je dovoljne veličine da prekrije nokatnu ploču jednim potezom, bez nekih većih greškica.

 

 

catrice  

Da li se vama dopadaju ove boje? :)  

 

 

Ova Brown kolekcija izgleda jako luksuzno. Pakovanje je savršeno. U odnosu na moj crveni koji ima crni poklopac, u ovom slučaju je mi se pakovanje više sviđa. Iako nisam ljubitelj braon boje, ova bronzana nijansa mi je odlična. Ukoliko vas zanima o kojoj se radi-> 03 Goddess Of Bronze

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.