Još jedna od omiljenih nijansi ove jeseni. Već sam vam pisala o jednom ljubimcu, ukoliko ste propustile-> Catrice: Goddess Of Bronze . Do momenta kada sam probala jesenju kolekciju brenda Catrice, nisam bila ljubitelj braon boje na noktima. Uvek sam se čvrsto držala veselih boja. Međutim, kao što sam napomenula u prethodnom tekstu, boje se presijavaju naprosto i nikako ne deluju tako zatvorene i tmurne na noktima. 

 

Jedan sloj jaka do savršene boje. U ovo slučaju možete da primetite sitne šljokice zlatne boje. Gledajući sadržaj iz staklene i luksuzne bočice, nije mi se dopadao. Mislila sam da će biti previše tih šljokica, ali se radi o jako sitnim, ne tako primetnim sve dok ne zagledate. Tako da, nemojte da odlažete kupovinu ovog laka. Fenomenalan je! 

 

Catrice Brown  

 

Nokti mi i nisu baš za izlaganje. Ovih dana neverovatno pucaju. Svakako se nadam da možete lepo da vidite nijansu. 

 

catrice jesen

 

 

Ukoliko volite nešto jaču boju, nanesite još jedan sloj. Meni je sasvim ok ova nijansa. Četkica je fantastična. Pokrije celu nokatnu ploču ukoliko vam je manja, u mom slučaju ipak moram da dodam još malo sa strane. 

 

 

Koja je vaša omiljena jesenja boja? :)

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.