Ovaj dan nije običan. Imamo razloga da slavimo ne samo rođendan portala, drugi razlog ćete videti i sami, uskoro! :) Hvala vam što nas svakodnevno motivišete i inspirišete i zato što nas čitate pre svega. Danas smo za vas pripremili poklone! Nagradićemo više devojaka. U nastavku su pokloni! :) 

 

 

Piling maska od aktivnog uglja i šećera 

 

73 piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom 600x600 

 

Lajkujte stranicu -> Kozmetika Teatar Freeman 

 

 

Paket Oriflame proizvoda

 

oriflamedarivanje 

Lajkujte-> Lidija Oriflame

 

Prima paket kozmetike

 

ARONIJA SOFT krema za lice

 

SkinologyKreme teglica Aronija 21  

 

Hranljiva krema, lake teksture, hidrira i neguje kožu lica. Aronija je jedan od najjačih antioksidanata, bogata vitaminima i mineralima. Štiti, regeneriše, pojačava odbrambene mehanizme kože i sprečava štetan uticaj spoljašnje sredine. U kombinaciji sa hidrantnim kompleksom, ekstraktom aloe vera, hijaluronskom kiselinom, vitaminom E i D-pantenolom vraća koži vlažnost, mekoću i elastičnost. Daje joj energiju, vitalnost i zdrav izgled. Preporučuje se za negu normalne kože lica.
 
 
 
HYDROFEEL serum za negu lica sa hijalurusnokom kiselinom

 

Antiaging Hydrofeel 600x600 

 

Hijaluronska kiselina, prirodno prisutna u koži, je od svih aktivnih supstanci najbolje sredstvo za hidrataciju kože. Podstiče sposobnost obnavljanja, štiti od slobodnih radikala, čini kožu jedrom i elastičnom. Posebno dobri rezultati se postižu u nezi dehidrirane, atonične i seboroične kože. Preporučuje se kao završni deo kozmetičkog tretmana voćnim kiselinama (AHA). Aktivne komponente se nalaze u vodenoj osnovi.
 
 

ALOE VERA mleko za čišćenje lica

 

Skinology Cleansers500ml Aloe Vera mleko za ciscenje 

 

 Nežno otklanja tragove šminke i nečistoće sa kože.

 

SUPER krema za negu lica

 

SUPER KREMA 

 

SUPER krema efikasno štiti ruke od štetnih uticaja promene temperature, visoke vlažnosti i ostalih nepovoljnih efekata spoljašnje sredine. Hidrira i omekšava kožu sprečavajući njeno dalje oštećenje. Redovnom upotrebom SUPER kreme koža ruku postaje nežna, glatka i zdrava. Sadrži visok procenat ekstrakta nevena, alantoina, pantenola i bisabolola.

 

Lajkujte-> Prima Kozmetika

 

EROTICON svetlucavi puder ( Diamond ili Gold varijanta
 
 
 
3 Martinovic sminka Eroticon puder 
 
 
 
 
 
Lipo paket kozmetike (tonik i krem za lice)
 
CIA KREM 
 
Lajkujte-> LIPO Kozmetika
 
 
 
Crveni plišani čoker
 
 
24251741 10210855529526877 435390942 n
 
Lajkujete-> Jamais vu 
 
Pravila:
 
Lajkujete sve stranice (ispod svake fotografije)
 
Podelite post javno (public)
 
U komentarima na portalu, ne na stranici, napišete vaše ime i prezime pod kojim je podeljen tekst i
Pratite nas na instagramu (klik) opciono
 
IGRAMO SE DO 8.12. (00h)
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.