Posle 15 meseci intenzivnih priprema,  dm je od novembra 2017  otvorio prve četiri drogerije u Italiji. dm na ovaj način nastavlja uspešno poslovanje kao i u postojećih dvanaest zemalja, sa atraktivnim cenama u prijatnoj atmosferi, bogatom ponudom proizvoda kako vodećih svetskih brendova tako i domaćih italijanskih brendova i dm privatne robne marke.

 

Tokom 2018. godine planirano je otvaranje 35 prodajnih objekata u severnoj Italiji, a u naredne tri godine u planu je ukupno 100 novih lokacija. DM asortiman u Italiji broji oko 12.000 proizvoda i prilagođen je kupovnim navikama specifičnim za lokalno tržište.

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.