Nakon nege lica, nega tela mi je na drugom mestu. Obožavam sva moguća sredstva za negu tela i puno toga sam isprobala, te smatram da ste naišle na pravog sagovornika, barem kada je ova tematika u pitanju.

 

Iako moje telo nije zahtevno, moja koža tela nije ni suva, ni masna, već sasvim normalna, ja moram kod sebe da imam sredstvo za negu jer sam navikla da zaspim natopljene pidžame i da se budim mirisna. Ume da guši, retko ko toliko mirisa može da trpi...ali ja uživam u tome! :)

 

Nisam pristalica penastih sredstava jer ja volim onaj osećaj natopljene kože, što čini krema. Kada je pena u pitanju, odmah pomislim na brzinsko sušenje, što ja zaista ne volim. Međutim, kada sam pročitala sastav ovog sredstva, u koji ulaze ulja, pomislila sam da ću možda promeniti mišljenje o penama i dati im šansu da mi ,,priđu'' . 

 

baleazaveomasuvukožu

 

Proizvođač navodi da je namenjena za veoma suvu kožu. Hidrira 24h. Nežna pena na koži postaje ulje. Sa negujućim kompleksom koji sadrži pet ulja: ulje marule, bademovo, babasu, ulje jojobe i suncokretovo ulje. Formula sa ši puterom intenzivno hidrira. Brzo upija i čini kožu mekom.

 

bpenazakožu

 

Da li je ovaj proizvod toliko dobar, obzirom na sastav i da li je stvarno namenjen veoma suvoj koži, kao što je navedeno? Dešavalo se da, ukoliko stavim više proizvoda, osetim mekoću pod prstima i hidriranost, ali ne uvek. Ukoliko stavim nešto manje proizvoda i ne baš. Moje mišljenje je da nije namenjena veoma suvoj koži. Moja je normalna, a ne osećam neku razliku pre i posle, jedino u mirisu. Da se razumemo, meni je i to ok, pogotovo kada izlazim negde, pa se brzinski namažem i dobijem parfemisanu kožu, a na garderobi nema proizvoda. Svakako, nije mi za večernju rutinu jer kao što rekoh, nikako nemam taj jak miris ujutru i meku kožu, natopljenu proizvodom uveče. Ja bih ovaj proizvod svakako kupila, ali kao što rekoh, po meni nije namenjen za negu veoma suve kože. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.