Zdravlje

Neosporno je da svi volimo čokoladu, neko u manjim, a neko u većim količinama. Voćna ili mlečna, crna ili bela čokolada-po volji.

Svaka mama čuva sve lekove izvan domašaja dece. Ipak, ponekad se dešavaju propusti sa ozbiljnim posledicama. Nije redak slučaj akutnog trovanja dece preparatima gvozdja usled akcidentalnog uzimanja većih količina ovih lekova. Po pravilu, preparati su propisani majkama, ali ih one ostavljaju na mestima koja su lako dostupna deci.

U nedelji koja je za nama stigle su nam prve pahulje a zajedno sa njima i niske temeprature koje tokom noći znaju da odu i u minus. Ali i ako ima dosta onih koji ne vole zimu zbog niskih tempeartura, ovakve vremenske prilike mogu itekako biti dobre za naše zdravlje.

U vremenu u kome živimo, gde je brz način života postao opšte prihvaćen, i gde nemamo vremena za odlaske na odmor, masaža predstavlja idealan način da našem telu pružite odmor koji zaslužuje. Iako nekima od nas masaža ne prija baš toliko, dobro bi bilo da redovno idemo na masažu. Dokazano je da je masaža prirodna metoda kojom se poboljšava zdravlje i održava snaga organizma.