Danas o čajevima o kojim ste me već nekoliko puta pitale da li ,,rade''. Kvalitet ovih čajeva, ukoliko obratimo pažnju na sastav, je nešto što nikako ne smemo zanemariti. Ove proizvode čine svi oni sastojci koji su neophodni pre svega za naše zdravlje, kao preventiva, a kasnije i ukoliko imate ona druga očekivanja, koja iskreno mene na prvu nisu privlačila, a to je mršavljenje. Ono što želim da nagovestim, iako laički, a verujem da i same znate to, nije uvek do masnih naslaga naša brojka na vagi.

To je već tematika o kojoj bi stručnjaci opširnije i kvalitetnije govorili, ja zaista ne želim da vam iznosim neku statistiku u koju ni sama nisam sigurna. Svakako, ukoliko se opredelite na ovaj korak, budite uverene da se obraćate pravom stručnjaku. Luka će pratiti Vaš napredak, za sva pitanja, neodumice, sve apsolutno što Vam pada na pamet i čega se bojite, možete njemu da se obratite. Pri dnu ću Vam ostaviti kontakt. Kada sam se obratila njemu, moje interesovanje je bilo za Detox čaj. Verujem da većina vas zna čemu on služi. Cilj mi je bio da izbacim toksine ili štetne materije iz organizma. Ranije sam koristila zeleni čaj u te svrhe, ali me je ovaj čaj privukao zbog samog sastava. Pre nego što počnem o njemu, kao i o drugom koji mi je preporučen, želim da vam kažem da su čajevi takvi da nikako ne mogu naškoditi vašem zdravlju. Jedino ukoliko primetite da vam nešto ne odgovara, prosto da se ne osećate dobro iz nekog razloga, prekinite sa korišćenjem. Čaj smo pile mama i ja. Ona je dijabetičar i baš nikakve smetnje nije imala prilikom korišćenja.  

Detox Tea

Reč proizvođača: Lookin’Fit Detox Tea ima brojne zdravstvene benefite. To je sveobuhvatni biljni tonik koji deluje snažno stimulativno, posebno na želudac, jetru i digestivnu stranu pankreasa. Takođe čisti kožu i detoksikuje krv, jetru i žučnu kesu. Znatno ubrzava metabolizam MASTI podsticajući jetru da proizvede više žuči, a zatim ispira žuč i masti koje su zapušile jetru i žučnu kesu. Održavati svoju jetru čistom i zdravom zaista ćete pomoći svom srcu. Jedna od glavnih funkcija jetre je da balansira količinu masti i holesterola u krvi. Previše masti u krvi prouzorkuje da krv bude gušća, što izaziva visok krvni pritisak. Kada očistite jetru tako da može da radi efikasnije, masti i holesterol u krvi će se vratiti u ravnotežu, olakšavajući pritisak na srce.

 

fit1

 

 

 

 

 

To je razlog zašto svaka osoba koja boluje od neke srčane bolesti mora da uradi kompletno čišćenje i detoksikaciju jetre. Đumbir, komorač, cimet, crni biber i karanfilić su poznate klasične digestivne biljke i deo su tradicionalne prirodne medicine vekovima. Maslačak, čičak i kora pomonadže stimulišu jetru da izlučuje više žuči. Maslačak, čičak, rastavić i peršun su diuretici. Kleka i uva su takođe dezinfekcione biljke urinarnog trakta. Sladić deluje umirujuće i lekovito na ceo digestivni trakt. Preporučuje se i teže obolelim pacijentima koji su na procesu čisćenja organizma i osobama koje su izložene zračenju i hemoterapiji. Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i za maksimalan efekat preporučuje se njegova upotreba u kombinacji sa Bowels Tea. Detox Tea se pije ujutru i u toku dana(2 šolje dnevno), Bowels Tea uveče(30-60 min nakon večere).

Ovaj čaj je odlična zamena za kafu. Prijatnog ukusa i bez kofeina! DEJSTVO Lookin’Fit Detox Tea kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva: correct symbol Podiže nivo energije – deluje stimulativno(ne sadrži kofein) correct symbol Ubrzava metabolizam masti correct symboldepurativ- čisti krv correct symboldijaforetik- pojačava izlučivanje znoja correct symboldiuretik- poboljšava izlučivanje mokraće correct symboluronoantiseptik- sredstvo za lečenje infekcija mokraćnog kanala correct symbolstomahik- pojačava rad želuca correct symbol antiseptik- sprečava stvaranje infekcija correct symbol karminativ- uklanja gasove i ublažava nadimanje   Meni i mojoj mami je zaista prijao čaj. Pojačano izbacivanje tečnosti jeste prisutno. Pila sam ga ujutru, kao što možete pročitati, kafa vam nije potrebna. Odličan je kao zamena, daje energiju i zaista se osećate nekako ,,lakše'' . Ja bez kafe ne mogu, tako da sam je pila, ali i ne morate. Ovo mi je dobro došlo iz razloga što ne pijem često vodu, uopšte tečnost. Tako da sam primorana bila da pijem tokom ovog programa od 28 dana, što se odlično odrazilo i na moju kožu i opšte sam osećaj mi je bio izvandredan. Znate koliko je unošenje vode važno za organizam.              

Ukoliko želite pojačano dejstvo, odnosno da mršavite, moj savet jeste da trenirate. Nikada nisam očekivala čudo od čajeva ili bilo čega što ,,skida'' kilograme.            

Slažem se da će pomoći u nekom manjem redukovanju, tipa dva do tri kilograma možete da očekujete iz prostog razloga što vam pomaže da se rešite nepotrebnog u vašem organizmu, kako ja to laički objašnjavam, ali za fizički izgled i nešto veće, preporučujem da trenirate. To je ono što će vam Luka objasniti i na svom primeru. Na njihovom instagram nalogu možete videti bezbroj fotografija, kao i ljudi koji su se priključili tom programu, a u isto vreme i treniraju. Znači, ne očekujte čudo ukoliko samo pijete čajeve, a neaktivni ste :) . Što se tiče samog sastava i načina upotrebe, sve to imate pozadi kesice.   Drugi čaj koji mi je preporučen, za bolje rezultate, jeste Bowels Tea.

 

fit2

 

 

Maksimalna jačina čaja namenjena za osobe koje pate od hrnoničnog zatvora i za osobe koje zahtevaju nešto još jače i efikasnije. Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” je prirodni purgativ i biljni laksativ koji podstiče i olakšava defekaciju i koristi se u slučaju opstipacije. Čaj poboljšava lošu pokretljivost creva i redukuje apsorpciju tečnosti u crevima, čime se smanjuje vreme prolaska unetog sadržaja kroz creva i podstiče eliminaciju omekšane stolice. Laksativi biljnog porekla koje je Nemačka komisija E odobrila za lečenje opstipacije kao sto su krušina i sena, ulaze u sastav ovog čaja. Opstipacija se definiše kao usporeno i otežano izbacivanje manje količine fecesa nego što je uobičajeno.

Druga definicija se odnosi na povremenu pojavu bolnog i usporenog izbacivanja vrlo tvrde stolice sa velikim naporom. Ona nastaje zbog sistematskih ili lokalnih organskih uzroka, ili kao posledica upotrebe lekova. Najčešći razlozi za nastajanje opstipacije su lose navike u ishrani (nedovoljno vlakana), poremećaji kontrakcije creva i nedostatak fizičke aktivnosti. Da bi pročistili creva na pravilan i adekvatan način neophodno je podstaći  njihovo grčenje i kontrahovanje, inače neće doći do nekih većih efekata. Ovaj efekat se postiže primenom lekovitih biljaka koje sadrže fitohemikaliju antrakvinon, pod nazivom Emoden, koji povećava peristalticke talase i podstiče kontrakciju mišića debelog creva. Biljne droge koje sadrže antrakvinone se obično preporučuju u slučaju atonične opstipacije, akutne opstipacije i pre endoskopije gastrointestinalnog trakta. Antrahvinoni kombinovani sa vlaknima su efikasni, a starije osobe, koje pate od hronične opstipacije, dobro ih podnose. Bowels Tea mogu koristiti trudnice čak i u trećem tromesečju, ali treba voditi računa o jačini doze i ne izazvati neke velike katarze creva. Ukoliko dojite, a potreban Vam je Bowels Tea, treba da upamtite da svaku biljku koju unesete u sebe preko mleka u smanjenom nivou prenosite i na svoju bebu. Možete primeniti program čišćenja creva i dok ste trudni i dok dojite, samo koristite svoju glavu i zdrav razum.

 

fit3

 

 

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa neredovnom stolicom, koji žele da očiste organizam od toksina, profesionalnim sportistima, osobama koje zele da smršaju i osobama koje imaju teška oboljenja. Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i u istom ciklusu se može se kombinovati sa Detox i Kidney čajem. DEJSTVO Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” kao kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva: correct symbol stimuliše i jača misiće debelog creva correct symbol podstiče redovno praznjenje correct symbol rešave problem sa lenjim crevima correct symbol sprečava formiranje gasova correct symbol regulise loše varenje i nadimanje correct symbol pomaže pri redukciji telesne mase Bowels Tea će uticati na Vaš metabolizam. Ukoliko imate problema sa varenjem ili uopšte crevima, sve Vam je jasno napisano iznad. Budite sigurne da će Vam pomoći. Nemam tih problema, ali nije škodilo da ga pijem u kombinaciji sa gore napomenutim, Detox čajem.        

Jako mi se dopada miris ovog čaja :D . Da, zaista lepo miriše ova mešavina. Što se ukusa tiče, nije nešto primamljiv, ali je dobra stvar što u Bowels čaju možete dodati limun ili med, nešto što će malo ublažiti ukus koji nekima možda bude neprijatan. Meni zaista nije smetao, naviknuta sam na zeleni čaj, a mami se jako dopao.             

Čajevi su često na akciji. Trenutno ih možete kupiti po nešto jeftinijoj ceni ukoliko ih kupite zajedno, a možete i odvojeno ukoliko želite. Zdravlje ispred mršavljenja :) . Čajevi su jako dobrog sastava i dobro će doći kao preventiva. Uz sve to, trenirajte! :) I budite sigurne, bićete oduševljene za vrlo kratko vreme :) .    

Fb stranica-> Lookin'Fit

sajt-> Lookin'Fit

instagram->klik