Neosporno je da svi volimo čokoladu, neko u manjim, a neko u većim količinama. Voćna ili mlečna, crna ili bela čokolada-po volji.


Dnevno je potrebna barem jedna kockica čokolade u žurbi i prolazu, ili sa namerom odmarajući, gledajući televiziju, čitajući knjigu. Istina je da ne treba preterivati i konzumirati čokoladu u baš velikoj meri, ali brojni razlozi upućuju da ovaj slatkiš doprinosi sjajnoj energiji. Da li ste znali?


Čokolada je definitivno nakon voća najzdravija poslastica u ishrani. Dovoljna je kockica čokolade i raspoloženje će biti znantno poboljšano. Samim tim logično je da će i mozak mnogo bolje funkcionisati, te će se i poslovne aktivnosti obavljati dosta lakše, gradivo će se upijati brže i koncentracija ce biti usredsređena u potpunosti tamo gde je to potrebno.


Dakle, ne preterujte, ali pokonite sebi neophodnu energiju i odlično raspoloženje kako biste besprekorno funkcionisali, a to je zaista moguće uz pomoć ove poslastice!

 

Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.