Astrologija

I ovih sedam dana imamo prilično kosmičkih dešavanja, ali na sreću ona nisu toliko burna kao u proteklih sedam dana. U petak 13. oktobra Merkur pravi sekstil sa Saturnom, u subotu 14. oktobra Venera prelazi u znak Vage, u nedelju 15. oktobra Merkur i Uran prave opoziciju, u ponedeljak 16. oktobra Sunce je u sekstilu sa Saturnom, u utorak 17. oktobra Merkur prelazi u znak Škorpiona i u sredu 19. oktobra Merkur pravi konjunkciju sa Jupiterom.

U ovom periodu imamo prilično značajnih dešavanja na nebu počevši od konjunkcije Venere i Marsa u četvrtak 5. oktobra, preko kvadrata Venere i Saturna i konjunkcije Merkura i Sunca u nedelju 8. oktobra, pa nadalje kvadrata Merkura i Plutona u ponedeljak 9. oktobra, zatim kvadrata Sunca i Plutona i prelazak Jupitera u znak Škorpiona u utorak 10. oktobra pa sve do kvadrata između Marsa i Saturna u sredu 11. oktobra. Sve u svemu, sa četiri kvadrata možemo očekivati prilično napetu sedmicu pred nama.

U ovih sedam dana imamo nekoliko značajnih astro dešavanja na nebu: u petak 22. septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom i Sunce prelazi u znak Vage, zatim u nedelju 24. septembra Mars ima opoziciju sa Neptunom i u ponedeljak 25. septembra Merkur pravi kvadrat sa Saturnom.

U ovih sedam dana imamo više značajnih astro dešavanja. U četvrtak 28. septembra Jupiter ima opoziciju sa Uranom i istog dana Pluton kreće u direktni hod. Zatim u u subotu 30. septembra Venera pravi opoziciju sa Neptunom, a Merkur prelazi u znak Vage i na kraju, najpre Mars u ponedeljak 2. oktobra a potom i Venera 3. oktobra prave trigon prema Plutonu.

Ovih sedam dana obiluju velikim planetarnim aspektima i kosmičkim uticajima. Najpre Sunce pravi kvadrat sa Saturnom u četvrtak 14. septembra, pa u petak 15. septembra Venera ima sekstil sa Jupiterom, zatim u subotu 16. septembra Merkur je u konjunkciji sa Marsom, potom Venera pravi trigon prema Uranu u ponedeljak 18. septembra i u sredu 20. septembra prvo Venera prelazi u znak Device, zatim Merkur pravi opoziciju sa Neptunom i na kraju imamo Mlad Mesec na 27. stepenu Device. Znači – prava žurka na nebu!