Astrologija

Ovu nedelju započinjemo sa završnom fazom meseca. Kao i svaki put i ovo je nedelja u kojoj stvari treba privoditi kraju. Iako će sam početak nedelje krenuti jako monotono, a potom dosta ubrzano znajte da će kraj nedelje biti jako pozitivan. Ovo je odličan period za ljubav i uživanje. Tokom ove nedelje se trudite da se uradite nešto lepo za sebe i iskoristite povoljne planetarne kontakte za učenje i pomirenje sa nekim. Ukoliko ste slobodni pokušajte da iskoristite ove dane kako biste započeli neku lepu ljubavnu priču. Ova nedelja je jako povoljna za bavljenje fizičkom aktivnošću tako da to nemojte nikako propustiti.

Pred nama je početak ove nedelje jako izazovan i nije naročito pozitivan, ali zato u drugom delu nedelje se trudite da u sebi nosite radost, lakoću i ljubav. Potrudite se da za nekoga učinite nešto lepo. Ovo nije period toliko za materijalna davanja, već emotivna. Ne zaboravite da radite na sebi, a pogotovu da volite sebe. Trudite se da tokom ove nedelje sagledate koliko toga imate u životu lepog i da osetite istinsku sreću zbog toga. Zima polako prolazi, a Venera ulazi u znak Riba. Dolaze nam bolji dani i treba ih dočekati sa osmehom.

Ovo je još jedna jako emotivno napeta nedelja, ali svakako ne treba očajavati jer nas već za vikend očekuje olakšanje. Tokom ove nedelje važno da ostanete pribrani, da ne kritikujete previše i da se suzdržite od bilo kakvih sukoba sa ljudima. Pokušajte da se tokom napetih dana što više opuštate i da višak energije ili neki svoj bes izbacite iz sebe kroz meditacije ili bavljenje sportom. Još malo će trajati period u kome se ne preporučuje započinjanje bilo kakve ljubavne priče, već svemu treba pristupiti opušteno i dati vremena. Trudite se da se ove nedelje više osmehujete i da ne mislite o onome što Vas uznemirava.

Pred nama je nedelja u kojoj ćemo trebati dosta da odamaramo da i izbegavamo emotivne konflikte. Ovo je nedelja u kojoj će naša koncentracija biti na velikom testu, kao i naše emocije. Mnogo toga ćemo moći da izbalansiramo bavljenjem fizičkim aktivnostima, koje se posebno preporučuju ove nedelje. Svakako nemojte zaboraviti da se dovoljno naspavate, jer će Vam odmor biti i te kako potreban.