Imajući u vidu da su praznici u toku, evo nekoliko jednostavnih trikova kako da ukrasite kolače ili torte. Praznična trpeza zaslužuje jedinstvenu dekoraciju, a trikovi za dekorisanje poslastica su praktični i na dohvat ruke.
 
 
Ono što sigurno odavno znate ali nije na odmet ponoviti uz pomoć čačkalice, veoma lako možete napraviti različite crte ili napraviti određeni crtež po želji na kolačima ili keksićima.
 
 
Šlag na torti će biti mnogo zanimljiviji, ukoliko uz pomoć viljuške napravite krive linije. Testo za kolače presecite sa čašama brojnih oblika, kako biste dobili i brojne oblike kolača. Napunite kesu za zamrzivač sa šlagom i malo je presecite na vrhu, zatim lagano cedite i šarajte po kolačima. Ukoliko nemate čokoladne mrvice, uz pomoć rende najobičniju čokoladu izrendajte po torti ili je istopite i prelijte po kolačima.
 
 
Naravno ovo su samo neke od okvirnih i većini poznatih ideja, a ideja je zaista dosta.  Igrajte se i sami, osmislite nešto sasvim drugačije uz pomoć pribora koji je dostupan u svakoj kuhinji. Šarajte, crtajte, kreirajte i prijatno!
 
 
Više zanimljivih ideja možete pogledati ovde.
.
Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.