Psihologija

Život je pustinja a mi zrno peska u istoj. Odolevamo vetrovima, olujama. Menjamo oblik, boju, veličinu, transformišemo se, rastemo i razvijamo. Od jedne male čestice, preko detinjstva pa kroz mladost do onih starica sa štapovima, prolazimo kroz različite periode života.

Dvadeset sedma godino, sve si mi bliža. Par sati nas razdvaja. Ne bojim te se, čekam te sa nestrpljenjem. Zapravo, jedva čekam da izađem iz 26-e. Bila je ovo godina lekcija, iskušanja...ostala sam svoja. Hrbara i ponosna koračam, ranjiva, a jaka. Kakav kontrast...

Već se svuda oseća praznična atmosfera. Grad se polako kiti. Prodavnice već nude razne akcije za novogodišnju noć. Većina kuća i dvorišta već su ukrašena. Meni ovo vreme služi da polako sumiram šta sam sve postigla, uradila... a šta mi je izostalo. Pokušavam da vidim gde sam pogrešila i ako je moguće da ispravim grešku.

Ukoliko želite opuštajuću atmosferu i toplinu doma, sa odabirom mirisnih sveća nema promašaja. Ogroman broj različitih mirisa koje veoma lako možete uklopiti, na primer u skladu sa godišnjim dobom.