Kada bih u nekoliko reči morala da opišem jedinstvenost, pokušala bih da izaberem reči koje su jednostavne i jasne tako da ne otkrivaju mnogo, a objašnjavaju sve. Jedinstvenost se oslikava u načinu na koji posmatramo svet, jedinstvenost se krije u vedrom pogledu na život, jedinstvenost strpljivo očekuje da zgrabimo svaku priliku u kojoj vidimo svoj doprinos, jedinstvenost se nalazi u našoj neposrednoj blizini.

 

Iskoristiti svaki trenutak života na poseban način, dopustiti kreativnosti da izađe iz zone komfora, prilagoditi vreme po svojoj meri. Biti svoj, uvek. Inspiracija se nalazi u sitnicama, zgrabiti inspiraciju i usredsrediti se na nju, to znači biti drugačiji i jedinstven.
 
 
Radovati se prirodi, novom godišnjem dobu, šolji kafe i čaja-pronalaziti razlog za radovanje u minimalnim stvarima. Usuditi se na velike korake, koliko god se činili daleki i teški. Želeti silno, truditi se maksimalno, boriti se najjače.
 
 
Drugačije i jedinstveno u sebi krije, sve ono što čovek zaista jeste sa dozom spremnosti da to ispolji. Posmatrati život realno, a od njega uzimati isključivo ono što oplemenjuje.
 
Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.