Tu sam u dubini tvog srca, u dubini tvoje duše...Često čuvana godinama i skrivana od svih. Mnogi se boje da o meni govore, sujeverni su i veruju da ako me iznesu na svetlost dana da im se neću ostvariti...Nevidljiva sam za mnoge, ponekad samo tebi znana. Molite se u noćima bez sna za moje ostvarenje, verujući da ako ja dođem da ćete biti srećniji. Mislite da vaša sreća zavisi od mene.

 

 

Dolazim Vam često u mislima, bojim vam život u najlepše boje. Ona sam Vaša snaga, inspiracija, pozitivna kreacija...Suprotna sam strahu koji vas vuče nazad, i pokreće na udaljavanje, ja vas pokrećem ka nečemu. Kad mene imate, živi ste...Ona sam koja vas gura ka napred i daje snage za neka nova jutra...Ne retko me prezirete i izgovarate mnogo psovke na moj račun. Žuri vam ste, nestrpljivi ste da vam što pre dođem da me uzmete u ruke...Dosadilo Vam da grizete i tučete jastuk mokar od suza dok me tražite. Molite Boga, anđele...

 

Kad mnogi shvate da im se neću ostvariti, ili da neću doći u onom obliku o kome su oni sanjali, donosim slom njihovih predstava o sebi, o svetu i darujem očaj, beznađe...Verujte da uvek radim u cilju vaših potreba i interesa, za vaše najviše dobro...Dolazim uvek kad je pravo vreme za moje ostvarenje i u obliku koji je najbolji za vas. Shvatite i da je moj nedolazak nešto najbolje što je moglo da vam se dogodi...I dok me neki vešto kriju od svih, postoje i oni drugi koji o meni javno govore...Svi me imaju i svi me traže....Ona sam za koju veruju da ako me jako žele da ću im se pokazati i dokazati...Lutam svetom, od srca do srca i pretvaram se u zgodne devojke, prelepe muškarce, u novac, kišu u dugo očekivanu sreću....Nekad sam i u vidu zlobe, pakosti.

 

Bliska drugarica mi je volja jer kad njema ne, nema ni mene.

Neraskidivo smo povezane lancima prijateljstva. Snaga volje zavisi od snage, dubine i iskrenosti mene. A kad nema volje, onda često nema ni mene....pa neretko mnogi od mene odustaju verujući da ne spadaju u grupu onih srećnika kojima ja dolazim...Da se samo ostvarujem retkima...Ono što ću vam ja reći je da pazite o čemu govorite, šta mislite i kako na mene gledate. Često posle određenog perioda i ostvarenja shvatite da vam i nisam trebala, da me niste želeli, da ste pogrešno o meni sanjali.

 

Ne kaže se džaba ,, Pazite šta želite, možda vam se i ostvari...”

 

Postoje i oni večito pohlepni koji me imaju više od jedne, koji posle ostvarenja jedne žele još i još. Svi vi živite za moje ostvarenje a tako često zaboravite da mi se zahvalite kad vam se ispunim i donesem tu radost o kojoj ste i budni sanjali.

 

Nema veze, ne ljutim se ja....znam, ljudi ste....retko zahvalni za bilo šta... Mnoge od nas i ne prestanu da budu to što jesmo...Ostajemo večito,, ono nešto u srcu”. Oblak sujete, straha, boli i besa nas umota u celofan kao neki najskuplji poklon. Providni celofan kroz koji godinama kasnije vidite da postojim u kutku vašeg srca, da vas podsećam da me ima...Provuče se po neki dubok ožiljak koji vam ne da da me zaboravite...Neke ostaju da spavaju duboko u vama...Tako je najbolje za vas, verujte mi na reč...Dok ima mene, biće i vas...Zato sam i želja, da me želite.

Author: Tatjana StanišićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Uglavnom čitam knjige popularne psihologije. Vodjena principima poznatih autora, krećem na put samospoznaje i trudim se da ovo postane što bolje mesto za život.