Nakon kupovine obuće, kutiju obično bacimo.
Upravo ta najobičnija kutija, zahvaljujući ukrasnom papiru, može postati idealno uklopljena u vaš enterijer.
 
Pored toga što će se savršeno uklopiti u boju koja vam je najviše zastupljena, na primer u dnevnom boravku, postaće i dodatna ladica za odlaganje stvarčica koje želite da složite u nju.
To može biti nakit ili uredno složene ešarpe, ako je reč o kuhinji to može postati kutija za začine. Ukoliko neko ima hobi, poput sakupljanja privezaka, salveta ili bilo kojih drugih sitnica, ovo je zanimljiva ideja kako da se uštedi prostor, a da se stvari sačuvaju na jednom mestu.
 
Procedura je zaista veoma lagana. Sve što vam je potrebno jeste: makaze, selotejp traka, školski lenjir i ukrasni papir. U zavisnosti od toga da li želite jednobojne, šarene ukrasne papire dostupni su različiti i na brojnim mestima. Ukoliko imate ili ste nabavili navedeno, izmerite dimenzije kutije, na osnovu toga izmerite papir i isecite ga. Uredno isecite selotejp trakice, tako da vam kutija bude dobro ulepljena. Zatim složite u kutiju ono što želite, zatvorite je i ostavite gde mislte da je potrebno.
 
Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.