Posle nečeg ružnog uvek se ipak desi nešto dobro. Bitno je samo da na to ružno gledamo sa pozitivne strane. Prošle subote prestao nam je monitor da radi. Koliki smo postali robovi shvatio sam tek kada se angažovasmo da nađemo servis koji radi.

 

Bez preporuke, provere, na prvu ostavismo monitor. U ponedeljak dobijamo informaciju da bi popravka koštala 3000rsd. Neisplativo. Uzimam monitor i odlazim u proveren servis da vidim njihovo mišljenje. Sutradan dobijam informaciju da su neki delovi skinuti i nisu vraćeni, a da i ostali nisu u stanju da se u monitor isplati ulagati sredstva.


Uzimamo telefone, tablet i topilapi i angažujemo se da nađemo drugi monitor. Ovaj koji je otkazo bio je marke YACUMO od 15inča. Posle nekih 20 min nalećemo na sveže objavljen oglas za prodaju monitora SAMSUNG od 19 inča za 1400 rsd. Kontaktiramo prodavca, monitor je koristio za video nadzor u knjižari koju je zatvorio i to samo u toku radnog vremena. Monitor odlično radi.

 

Prosto mi dođe da onom serviseru što mu poskida delove odem i od srca se zahvalim. Da nije bilo njegove loše namere i dalje bi se patili sa onim monitorom.

 

Sve u svemu u Novu godinu ulazimo sa boljom i preglednijom internet slikom. Vama želimo mir, zdravlje, strpljenje i radost u svakom trenutku, bez negativnih misli, bez obzira na okolnosti. I ipak ako budete u ovakvoj situaciji tražite proverene servisere- isplati se.

 

Author: Predrag ZlikovacWebsite: http://goo.gl/zyrDrjEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Oženjen roditelj akademca i tinejdzerke koji ga uče da shvati njihov svijet. Najbolje se osijeća u šorcu, majici i papučama. Piše o onome što lično vidi, ili sazna iz njemu pouzdanih izvora uz dozu svoje subjektivnosti.