Da li  ste već pod uticajem praznične euforije svečano obećali sebi određene stvari? Ili ste od onih koji vole da se sve dešava spontano? Nije bitno da li ste u prvoj ili drugoj grupi jedno je neminovno, a to je da će Nova godina doći bez obzira da li ste je isplanirali ili ne.

 

Ja spadam u prvu grupu jer volim da imam konce u rukama, da se uhvatim za zadatak i da ga ne puštam dok ne dođem do cilja. Isplanirala sam planove, zadatke i ciljeve na mesečnom, nedeljnom i dnevnom nivou. Naravno da ne mogu svaki da ispunim, ali kada vidim da sam u toku jednog dana precrtala sve obaveze srce mi bude puno ☺

 

Volim da se držim svojih pravila, ali nisam kontrol frik. Ako nešto ne ide pustim ga par dana pa mu se ponovo vratim. Bitno je da ne odustajete od onoga što želite da postignete.

Nije važno da li ste sve isplanirali ili ste pustili da vas spontano vodi želja... važno je da želja ne ostane samo želja, već da svedočite ostvarenju svog sna. Bilo kako bilo, želim vam puno uspeha u svemu što započnete.

 

Živeli i srećna vam Nova godina !!! ☺

 

Author: Lidija GajićWebsite: http://goo.gl/nBHCfpEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Večiti sanjar, zaljubljenik u pisanu reč. Mama, student, novinar i pisac. Tu smo da stvaramo magiju.