Vreme je za neke nove početke, neke nove planove. Ja sam se odlučila za par novina koje bih volela da praktikujem u ovoj godini.

 

1. Volela bih da naučim još jedan strani jezik. Dvoumim se između italijanskog i portugalskog.

 

2. Krećem na zumbu. Vreme je da se potroše praznične kalorije.

 

3. Jedan mesec=Jedna knjiga. Ovo bih baš volela da ispunim. Potrudiću se da pored obaveza koje imam nađem vremena i za uživanje sa knjigom.

 

4. U zadnje vreme na društvenim mrežama dosta viđam „sveske za knjige“. U njima se prepričavaju pročitane knjige, utisci, ispisuju citati. Ovo je jedna od novina kojoj se radujem.

 

5. Imam prelep planer, koji nisam baš u potpunosti počela da koristim. Rešila sam da krenem od danas i jedna od stavki koja je u njemu zapisana glasi: „Napisati tekst za Lips & Heels“.

 

6. Zdravlje u svom pogledu. Redovne lekarske kontrole, redovni i zdravi obroci, vežbanje.

 

7. Više tolerancije u svemu i prema svima.

 

8. Dobiti diplomu (ne bih još da otkrivam šta je u pitanju) za ono za šta se trenutno mnogo trudim i edukujem i koja će mi mnogo značiti.

 

9. Osloboditi se straha od neuspeha.

 

10. Raditi na sebi.

 

Nadam se da ću ostvariti veći deo ovoga. Potrudiću se najviše što mogu. Želim i vama da ostvarite sve ono što ste sebi zadali.

 

Author: Lidija GajićWebsite: http://goo.gl/nBHCfpEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Večiti sanjar, zaljubljenik u pisanu reč. Mama, student, novinar i pisac. Tu smo da stvaramo magiju.