Matematičke, sportske i muzičke igrice, crtanje i bojenje različitim tehnikama, predstave, mađioničarski trikovi i još mnogo toga zanimljivog samo su deo besplatne manifestacije BIG dečje leto koja je otvorena u  atrijumu BIG FASHION centra i trajaće svakog četvrtka i subote, od 5. jula do 11. avgusta, od 16 do 20 časova.

 

Manifestaciju je podržao i UNICEF, koji će u atrijumu imati štand na kome svi zainteresovani mogu da doniraju novac za programe koje sprovodi u Srbiji.

 

„Ovo je sjajan način da se deca zabave i tokom raspusta. Leto je period kada imaju više slobodnog vremena, pa ih stalno treba animirati i učiniti im svaki trenutak zanimljivim. Pored toga što upoznaju nove drugare, deca u okviru ovih različitih programa imaju mogućnost da provedu kvalitetno vreme i u gradu“, rekla je jedna mama koja je dovela osmogodišnju ćerku na otvaranje.

 

Ovog vikenda, posetioce šoping centra očekuje i nastup popularne plesne trupe Una Saga Serbica, koja kroz jedinstven plesni pokret spaja različite elemente kulturnog nasleđa sa ovih prostora. Oni će u nedelju, 8. jula, od 18 časova održati muzičko - scenski spektakl u atrijumu BIG FASHION centra. Kroz specijalnu koreografiju, ovi umetnici će prikazati spoj tradicije i modernog pokreta na jedan savremeni način, a publika će potpuno besplatno moći da uživa u nastupu.
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.