Tehnologija

Nećemo o fotografijama detaljisati, kao ni ukusima, jedno je sigurno, svaka devojka voli dobru fotografiju. Kada kažemo dobru, mislimo na sam kvalitet te nekad, zbog lošeg kvaliteta kamere, ne ostvarimo željeni finiš i umemo da preteramo sa filterima.

Apple je američka međunarodna korporacija sa središtem u Kaliforniji koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom ličnih računara, medijskih plejera i računarskog hardvera i softvera. Najpoznatiji hardver proizvodi kompanije su Mac, Ipod, Iphone. Najpoznatiji softver proizvodi su operativni sistemi OS X i iOS i kreativni i poslovni paketi iLife i iWork. Apple su 1. aprila 1976. godine osnovali Stiv Voznijak, Stiv Džobs i Ronald Vejns, dok je postala akcionarsko društvo 3. januara 1977. 
 

U decembru 2017. godine došlo se do značajnog otkrića da računarski procesori koji su proizvedeni u zadnjih 20 godina imaju ogromnu manu i to je dovelo mnoge računare u opasnost, a sa njima i njihove korisnike. Početkom ove godine ta vest se proširila i velika grupa programera širom sveta radi na tome da se ova mana ukloni.

U današnje vreme, kada postoji veliki broj mobilnih telefona i kada kompanije na svakih par meseci izbacuju nove modele, izbor mobilnog telefona nikada nije bio teži. Mi ćemo pokušati da Vam olakšamo tako što ćemo Vam predstaviti telefone koji su obeležili godinu za nama.