Tehnologija

LinkedIn je poslovna društvena mreža koja služi za umrežavanje (networking) profesionalaca i poslodavaca. Pored ovoga na ovoj društvenoj mreži poslodavci mogu postavljati i oglase, pretraživati talentovane ljude koji bi radili za njih, pronalazili potencijalne kupce i širili informacije i raznim proizvodima i uslugama. LinkedIn je osnovana 2002 godine i ima preko 500 miliona članova. Dostupna je putem web sajta i mobilnih aplikacija.

Sigurno nekada imate potrebu da nekome prebacite neki veliki fajl koji ne možete poslati putem mejla. Besplatni mejl provajderi (Yahoo, Google, Outlook i sl.) često ograničavaju veličinu priloga na 20 megabajta. Sa druge strane „digitalni bonton“ govori o tome da u mejlu ne bi trebao da bude prilog koji prelazi veličinu od jednog megabajta. 

Internet je postao sastavni deo naših života i verujem da je većini nas nezamislivo da ijedan dan provedemo bez njega. Mnogo ljudi deli svoje privatne informacije na internetu u svakoj sekundi i u skladu sa tim imamo i one ljude koje koji žele da te naše informacije ukradu kako bi ih iskoristili u neke loše svrhe. Stoga se u poslednjim godina velika pažnja posvećuje bezbednosti na internetu.

Relativno skoro sam diskutovala o ovoj temi u društvu. Da li vam je nekad naporna zvonjava telefona? Ne pamtim kada sam poslednji put uključila ton na telefonu. Jasno vam je. Rado bih se vratila onom periodu kada nismo imali brdo minuta i poruka. Srećom, prošla sam i taj period i bio je sjajn. Mog detinjstva se sećam kao najlepšeg ,bezbrižnog perioda.

Danas nešto drugačiji tekst. Obzirom da je kako nama tako i kompanijama sa kojima zelimo da sarađujemo od velike važnosti ta cifra na instagramu, rešila sam da malo dublje istražim tu tematiku. Agencija za digitalni marketing  "Kupovina pratilaca"  je pristala na moju ponudu da napišem tekst za njih ukoliko dobijem cifru od 1000 pratilaca. Tako sam želela da se uverim u to da ovaj princip ,,radi'' .