Danas nešto drugačiji tekst. Obzirom da je kako nama tako i kompanijama sa kojima zelimo da sarađujemo od velike važnosti ta cifra na instagramu, rešila sam da malo dublje istražim tu tematiku. Agencija za digitalni marketing  "Kupovina pratilaca"  je pristala na moju ponudu da napišem tekst za njih ukoliko dobijem cifru od 1000 pratilaca. Tako sam želela da se uverim u to da ovaj princip ,,radi'' .

 

 

To se i dogodilo. Lipsandheels_com je dobio preko 1000 pratilaca za manje od sat vremena. Istina je, zaista dobijete to brojno stanje. Ne zaboravite i to da ćete praćenjem jednih, dobiti nove ljude. Instagram tako funkcioniše, znate već. Tako da, ukoliko i naručite 1000, dobićete preko toga još.  

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.