Instagram, koji je uveden u oktorbru 2010. godine, redovno svojim korisnicima uvodi neke promene. Ali promena koja nam je stigla pre nekoliko dana, smatra se najvećom od juna 2013-te, kada je omogućeno postavljanje kratkih video snimaka. Promena će obradovati mnpge. O promenama koje su uvedene više u nastavku našeg magazina.

 

Instagram je uveo dve nove opcije: Stories Highlights i Stories Archive. Nove promene nam donose mogućnost da se vaši video snimci čuvaju i nakon 24 časa, što do sada nije bi slučaj. Priče koje ste objavljivali sada ćete moći da arhivirate i čuvate na telefonu sve dok ne rešite da ih podelite sa drugima. Isto tako, opcija Stories Highlights omogućava da na jednom mestu grupišete sve priče koje želite da drugi vide. Priče se automatksi smeštaju u arhivu, odakle dalje vi birate šta ćete uraditi sa njima. 

 
"Tokom prošle godine, Instagram Stories postale su ključni način izražavanja, ali niste mogli da ih zadržite duže od 24 sata. Sad možete da grupišete važne priče i zadržite ih na svom profilu", saopštila je kompanija. 
 
Nove opcije biće dostupne korisnicima telefona sa iOS i Android operativnim sistemima.
 
Author: Ivan NastićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Apsolvnet sam Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Obožavam fotografiju, tako da se želja za putovanjem sama nameće.