U današnje vreme, kada postoji veliki broj mobilnih telefona i kada kompanije na svakih par meseci izbacuju nove modele, izbor mobilnog telefona nikada nije bio teži. Mi ćemo pokušati da Vam olakšamo tako što ćemo Vam predstaviti telefone koji su obeležili godinu za nama.

 

 

Mate 10 Pro

Pre svega jedna od glavnih karakteristika ovog telefona je velika memorija koja Vam omogućava da čuvate veliki broj fotografija i video snimaka (6GB + 12GB). Vrhunski dizajn telefona koji se ne može osporiti kao i ekstremno veliki ekran (18:9) omogućavaju Vam ultimativno korisiničko iskustvo.

mateeee

Slika preuzeta sa interneta

 

Ovaj mobilni telefon ima sve predispozicije za savršenu fotografiju. Inteligentna kamera prepoznaje oblike fotografisanih objekata i prilagođava postavke umesto nas. Vrhunske performanse su omogućene zbog brzog čipseta.

 

Galaxy S8

Glavno obeležje ovog telefona jeste kamera - zadnja kamera od 12MP i prednja kamera od 8MP pružiće Vam vrhunski doživljaj prilikom stvaranja fotogrfija. Još jedna zanimljiva karakteristika jeste i opcija skeniranje oka. Niko sem Vas neće moći da otključa Vaš telefon.

galaxy s8

Slika preuzeta sa interneta

 

Zbog prvog procesora od 10nm na svetu Galaxy S8 je neverovatno brz. Uz Galaxy S8 dobijate i svog ličnog asistenta - Bixby . Bixby je vaš lični asistent koji razume govor, tekst i kuckanje i potpuno menja interakciju sa vašim telefonom.

 

Honor 9

Prva stvar koja upada u oči kada pričamo o ovom telefonu jeste neverovatan dizajn. Honor 9 ima predivno 3d staklo koje je napravljeno od 15 slojeva - otuda i naziv " Hvatač svetlosti"

hono9

Slika preuzeta sa interneta

 

Igranje igara na ovom telefonu nije bilo nikada lakše. Kirin 960 čipset, radna memorija od 4GB i EMUI 5.1 sistem pružiće vam vrhunsko iskustvo. Ovaj telefon nam donosi i neverovatan kvalitet zvuka zahvaljujući Huawei Histen 3D audio tehnologiji, kompaniji Rainer Mailerd koja je doprinela boljoj optimizaciji zvuka.

 

Author: Ivan NastićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Apsolvnet sam Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Obožavam fotografiju, tako da se želja za putovanjem sama nameće.