Za nedostatkom emotivne veze najviše pate žene, u malom broju i muškarci. Ja sam jedan od tih malobrojnih muškaraca na svetu koji plaču za svakom teškom sitnicom, pa i za ljubavlju. Da budem iskren, nikad nijednu emotivnu vezu nisam imao zbog svojih nedostataka.

 

Ti nedostaci u mom životu se odnose na neznalačku sposobnost u vidu flertovanja i posebno na fizički izgled. Flertovanje je nešto što mogu lako naučiti s vremenom, ali fizički izgled će biti teško popraviti.
 
Naime, još odmalena sam bio sklon jelu i piću. Toliko da sam se čak u 17. godini života strašno ugojio. Za dve godine sam uspeo da skinem neke kile, kako preko teretane, tako i preko fitnes treninga, ali jedan bitan problem je ostao - u pitanju su masne naslage. Ja masnih naslaga ne mogu nikako da se otarasim, a svaki moj pokušaj bio je bezuspešan. Pošto bi uskoro trebao da dobijem stalan posao od kog ću se izdržavati, onda sam zacrtao jedan plan - stalno obezbeđivanje zdrave ishrane i raznih Whey proteina. I to iz razloga što mi je to jedini izlaz.
 
A zašto sve to spominjem? Iz moje perspektive gledano, nijedna devojka danas ne želi debele i nesigurne muškarce. Tako sam ja barem zaključio. Danas devojke vole mišićave muškarce, odevene po poslednjoj modi... A ja uslove za tako nešto trenutno nemam. Ali, ne očajavam - od početka znam da će mi budući stalan posao sve to pružiti. Na taj način će se devojke okretati za mnom i stalnu ljubav ću uvek imati. Iz tih razloga nikada ne očajavam, jer znam da ću kad-tad usavršiti svoje znanje u vidu flerta i imati večeri kakva je ova sa naslovne slike. Do tada će me one uvek gledati kao druga..
 
 
Sve to pišem jer ja nikada nisam krio želju da imam stalnu ljubav. Oduvek sam maštao o tome da imam brak i decu i znam da će mi se jednog dana ta želja ostvariti. Nikada ne gubim nadu, lako ću popraviti sve te nesavršenosti koje posedujem. Nikada sebi neću dozvoliti da ostarim sam. Do tada mi jedino ostaje da uživam u skromnim stvarima koje posedujem...
Author: Đorđe VeskovićWebsite: http://goo.gl/PS54XsEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Najviše volim muziku, sport, televiziju i pomalo filmove i knjige. Željan sam slave, ljubavi i češćeg susreta sa prijateljima.