Ako se već plašiš da si me izgubio, sat ti otkucava. Ljubav nije strah. Ljubavlju se svašta naziva. Ne želim više reči. Mnogo toga smo rekli. Bilo je i previše onoga što smo trebali da prećutimo. Nismo bili dovoljno mudri. Ni hrabri. Ni silni. Ni pravog vremena ni prave prilike. Ništa nismo uspeli da prepoznamo. I u tom neznanju, živeći zabrinuti, shvatali nismo koliko smo srećni. Jedan dobar čovek i jedna dobra žena, naišli jedno na drugo.

 

 

Tako ova priča počinje. I tako se završava. Jedan bljesak sreće. Jedan tren mraka. Ne shvatam da mi nedostaješ i guram te od sebe. Ne shvataš koliko sam ti potrebna pa ti je svejedno. Toliko dugo se znamo, a nismo imali vremena da se upoznamo. I naše dve duše sad se traže, pogrešnim putevima usmerene. Obe tvrdoglave. Ponosne. A znaju, sve znaju.

 

 

I znam bio bi potreban tren da se popravi sve. I taj tren bi trajao večno u našem sećanju... Trenutak u kojem te prepoznajem po hodu na kraju ulice, žurim ka tebi, grlim te pogledom a posle i rukama. I stojimo tako dok naša srca ne zakucaju istim ritmom...

 

 

 

Author: Nevena MiloševićWebsite: http://goo.gl/c3NCVvEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klasična i romantična. Farmaceut, ljubitelj dobre pisane reči, bloger i devojčica u telu žene.