Moda

Sajt Zaful mi je poseban zbog prve saradnje koju sam ostvarila uopšte sa nekim sajtom koji se bavi prodajom garderobe i svega ostalog neophodnom kako ženama, tako i muškarcima. Važe za jako kvalitetan sajt, lako se snalazite, a uz to garderoba je sjajna. Ova torbica je upravo sa tog sajta i meni je definitivno omiljena. 

Ukoliko ste ljubitelji tetovaža, a nemate hrabrosti da odmah trajnu, imamo rešenje za vas. Previše sam muško za jedno žensko po pitanju bola. Mogu dooosta da istrpim, prag mi je visok. Ono što mene plaši jeste saznanje da je tetovaža nešto sa čim ćete se sretati svakoga dana ukoliko uradite trajnu. 

Postoje natpisi zbog kojih ne želim da prihvatim činjenicu da sam odrasla. Ova dukserica sa sajta Zaful mi je preslatka, a ne sumnjam da će se dopasti i Vama. Saznajte više o njoj i gde je možete kupiti u nastavku magazina.
 

Biti žena nije nimalo lako. Majka priroda se dobro pobrinula da nas optereti i bitnim i nebitnim stvarima. Ostavimo na stranu brigu o mužu i deci. To su slatke muke, u poređenju sa nečim drugim. Prava nevolja počinje kad se posvetimo sebi i primetimo da iz prepunog ormana ne može da se spoji adekvatna kombinacija za izlazak ili venčanje najbolje drugarice. Onda od komarca napravimo magarca, sat otkucava i počinje opšti haos