Moda

Mala crna haljina i ovaj set nakita moraju biti dobra kombinacija. Bez greške, rekla bih. Sa ovim tipom nakita nikad nisam za neko eksperimentisanje, bar ne kada je garderoba u pitanju. Čini mi se da ga crna boja čini glamuroznijim. Ovo neće biti dug tekst iz prostog razloga jer nemam puno toga reći o ovom nakitu. Svaka nosi onako kako voli i uz koju kombinaciju najbolje pristaje, mada kažu da odabir nakita ima veze i sa karakterom. Kakvo je vaše mišljenje? 

U njoj se osećamo najlepše, asocira na toplinu doma, vikende i opuštanje. Hedonizam. Jutarnja kafa se ispija u njoj kad god imamo priliku za to. Kako je ne voleti? Da, reč je o pidžami. Danas vam predstavljamo pet zanimljivih modela. 

Ukoliko ste nostalgični na pomen srednje škole, bar kada se prisetite vašeg modnog stila, ova dukserica je za vas. Ne, ovo nije obična dukserica, što možete primetiti ukoliko čitate tekst do kraja. 

Obožavam jesen iz jednog razloga- mogućnosti da i dalje nosimo nešto tanju garderobu, a nema onih visokih temperatura. Oversized džemperi, kestenje, topla čokolada,  Frank Sinatra i mi... Jesenji džemper mi je omiljeni komad garderobe. Danas izdvajamo za vas pet zanimljivih. 

Naše prelepe manekenke su ovom prilikom prošetale modele veša brenda Sara Fashion i čarape poznatog brenda Penti, na reviji 13. septembra u Skoplju.