Moda

Sumnjam da sam ikada ranije znala šta je ljubav. Možda i jesam, kažu više je vrsta nje. Ne, želim da verujem da ipak nisam. Želim da učim da volim, pravo. Onako kao ti. Činiš me boljom osobom. Slušam te. Upijam svaku reč radije nego da brbljam jer reči imaju moć. Usade se, uvuku se u pore, dodirnu. Vremenom, ako ih vrednuješ, postaju uverenje. Uverenje se preslika u realnost. A šta ću ja više od ovoga želeti da dodirnem?

Gotovo da ne postoji osoba ženskog pola koja nije zaljubljenik u ove komade garderobe. Mada, ni muškarci nisu imuni na isti. Nije poenta da vas neko primeti, nije poenta da bude vidljiv svakome, već da pre svega vi osetite dozu seksipila koju ovaj veš poseduje. Jako ženstven, različitog materijala i modela, za svačiji ukus.

 

Ni ove godine svadbena zvona za mene neće zvoniti! Rano mi je da se udam. Neću da se udam. Ali volela bih da se udam. Kao i svaka devojka maštam o svom venčanju iz snova. Na pitanje Koja od vas dve je mlada? , obe smo odgovorile smeškom i međusobno smo šaputale kako nam je još rano da se udamo.

Složile ste se sa mnom da je jako teško odvojiti se od ukrasa. Deluje kao da nam fali pola nameštaja. Prazno i sivo. Obožavam decembar baš zbog tog posebnog sjaja. Zbog ljubavi koju pružamo najbližima i dragim osobama uopšte, komšijama i poznanicima.