Spremate se za sastanak, birate garderobu shodno tome kakav utisak želite da ostavite na muškarca. Da li će vas muški pol shvatiti za ozbiljno ukoliko pokažete što više? Da li ste to vi zaista ili želite da se dopadnete?

 

Pravi muškarac ,,pada'' na gest, stav, ponašanje. Seksipil nikako nema veze sa garderobom. Ubeđena sam da, devojka koja zrači, može da zavede muškarca u rolci. Sigurno je da će na taj način ostaviti bolji utisak.

 

Ono si što stavljaš u prvi plan. Izlog govori o prodavnici, ti biraš šta izlažeš. Svaka od nas želi da izgleda izazovno, privlačno i sexy. Birajte za koga želite da budete takve. Neka se muškarac koji vidi i tu vašu stranu oseti posebnim.  

       

Veš kao način da postignete ono što bi činile izazovnim haljinama sa dubokim dekolteom koje prate liniju tela.

 

20161020152049 28979

           

Ukoliko nosite haljinice iznad kolena, izbegavajte dekolte, već birajte one bez leđa ili golih ramena. Trudite se da na sveden način istaknete svoju ženstvenost. Nikako nametljivo.  

 

20161126101127 85517      

Čipkan veš i uopšte neki izazovniji se dopada većini muškaraca. Neka se oseti posebnim što baš on može da vidi i vaše drugo ja. Ne otkrivajte puno, ali ostavite utisak na sveden način, sa ukusom i određenom dozom.        

 

     

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.