Svaka devojka mora voleti jesen iz jednog razloga. Ima li ičeg lepšeg od zagrljaja i dukserice naše jače polovine? Danas o dukserici koja jeste udobna kao NJEGOVA, ali nikako ne može zameniti baš tu posebnu. Miris i sigurnost koju osećamo dok je sa ponosom šetamo. 

 

U nekom momentu sam zavolela ove dukserice dužine haljinica. Idealna je ukoliko želite da izgledate kul i u kućnoj varijanti, a više ste za eleganciju. Meni je ovo nešto nalik sportskoj eleganciji. Prilično je uska, morate je uzeti za broj veću nego što nosite. Moja je u veličini M, ali mi je knap. 

 

 

IMG 20170927 101709 min

 

 

Jako je tanka, od poliestera je. Ne preporučujem da je kupite za zimski period, više je za jesenji i to ako se ne smrzavate u ovo doba kao ja. 

 

 

IMG 20170927 101739 min

 

 

Pozadi je našivena kapuljača i imate dva džepića napred, što ja obožavam. Uvek sa sobom kroz kuću vučem brdo stvarčica pa mi dobro dođe. 

 

Ukoliko se i vama dopada ovakva dukserica, evo linka gde možete naručiti->klik

 

Da li Vi volite ovakve dukserice?

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.