Ukoliko ste nostalgični na pomen srednje škole, bar kada se prisetite vašeg modnog stila, ova dukserica je za vas. Ne, ovo nije obična dukserica, što možete primetiti ukoliko čitate tekst do kraja. 

 

Odabrala sam je u svoj boji sa belom suknjom, M veličina. Pored ove dostupna je i u crnoj boji sa belom suknjom. Dosta mi je tamnih stvari, barem sad u toku jeseni ne moram da se hvatam za sve bordo, braon i crne. U redu, razumem da je trend, ali treba nekad dozvoliti sebi da izađemo iz okvira, zar ne? 

 

Iako je u M veličini , što je moja, videćete koliko je široka. Na osnovu toga procenite da li vam je odgovarajuće da ovako izgleda na vama ili pak volite nešto uže. Na taj način možete da birate vaš ili manji broj. 

 

 

IMG 20170927 121146 min 

 

 

 

 

Gornji deo je potpuno sive boje. Jako topao duks. Možete slobodno da ga nosite u zimskom periodu. Na njega je našivena suknja, ali je to tako neprimetno jer gornji deo preklapa suknjicu.

 

 

 

IMG 20170927 121146 min min

 

 

 

Ukoliko se i vama dopada ovako nešto, možete naručiti na linku->klik

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.